Μεγάλη συμμετοχή στις σχολές κριτών


κριτεςΜε μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησαν  τα μαθήματα στις  σχολές κριτών Γ’  κατηγορίας  σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Περισσότεροι από 70 υποψήφιοι κριτές παρακολούθησαν τη σχολή με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εισηγητές ήταν οι διεθνείς  κριτές:  Δημήτρης Ηλιάδης (στην Αθήνα) και Τάσος Κασμέρης (Θεσσαλονίκη).

Τα μαθήματα θα συνεχιστούν στους Περιφερειακούς Αγώνες, όπου θα υπάρχει η πρακτική εκπαίδευση. Μετά την ολοκλήρωση τις σχολής οι υποψήφιοι κριτές θα δώσουν εξετάσεις για να πάρουν το πτυχίο τους.

Αν και βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς έχουμε ήδη σχεδιάσει και υλοποιήσει ένα σημαντικό μέρος του προγράμματος επιμόρφωσης της ΕΟΑΒ» δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών Κώστας Κορλός και πρόσθεσε: «Ξεκινήσαμε με το Σεμινάριο για την Ολυμπιακή Άρση Βαρών στο οποίο κεντρικός εισηγητής είναι ο Χρήστος Ιακώβου και το οποίο ολοκληρώνεται στις 23 και 24 Φεβρουαρίου. Επίσης  η  διοργάνωση Σχολών Κριτών Γ’ κατηγορίας που διεξήχθη με μεγάλη συμμετοχή στις 18/2 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ προγραμματίζονται αντίστοιχες διοργανώσεις σε  Γιάννενα, Χανιά, Δράμα. Μια  ιδιαίτερα  σημαντική εξέλιξη στον τομέα της εκπαίδευσης και ανάπτυξης  του αθλήματος είναι η έγκριση από την ΓΓΑ  της  διοργάνωσης Σχολών  Προπονητών Άρσης Βαρών  Γ ‘ κατηγορίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη,  μετά μάλιστα από 14 χρόνια. Όλες αυτές οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες  είναι ενταγμένες στην στρατηγική μας για το μέλλον του αθλήματος και  την ανάπτυξη της άρσης βαρών σε όλες τις περιοχές της πατρίδας μας»Σχετικά Θέματα
 • Στην Κομοτηνή ο Πύρρος Δήμας
  Στην Κομοτηνή ο...
 • Στην προπόνηση της άρσης βαρών Αυγενάκης και Μαυρωτάς
  Στην προπόνηση της...
 • Eγγραφή στο «Μητρώο Αθλητικών Σωματείων»
  Eγγραφή στο «Μητρώο...
 • Οδηγίες σχετικά με την επανεκκίνηση της άρσης βαρών
  Οδηγίες σχετικά με...