Μήνυμα του Πύρρου Δήμα: «Τα καλύτερα έρχονται»


Η επιλογή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών με το άνοιγμα της στις μικρές ηλικίες και φυσικά στην υποστήριξη νεαρών αθλητών και αθλητριών καθώς και στην ενίσχυση της αποκέντρωσης είναι ολοφάνερο ότι έχει αρχίσει και αποδίδει καρπούς.

Αυτός άλλωστε ήταν ο πρωταρχικός στόχος μας ώστε μέσα από τέτοιες ενέργειες να αναδειχθεί μια νέα δυναμική όσον αφορά την ανανέωση του έργου που επιτελείται.

Οι άνθρωποι άλλωστε γεννούν τις ιδέες, υλοποιούν τη στρατηγική και κάθε πλάνο για την τελική αποπεράτωση ενός έργου.

Όπως αυτό ακριβώς που ανέλαβε η νέα διοίκηση της ομοσπονδίας του αθλήματος των δυνατών που μέσα από την θαυμάσια συνεργασία όλων μας αποφέρει θαυμάσια αποτελέσματα για την μελλοντική αναγέννηση του.

Το 2017, ο Βαγγέλης Γαλιατσάτος κατέκτησε μετάλλια στο παγκόσμιο αλλά και στο ευρωπαικό πρωτάθλημα παίδων. Πέντε στο σύνολο.

Την ίδια χρονιά στο ευρωπαικό πρωτάθλημα ανέβηκε δύο φορές στο βάθρο η Άννα Σαλπικίδου.

Το 2018, πέρσι δηλαδή, ο Γεράσιμος Γαλιατσάτος μας χάρισε δύο μετάλλια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων ενώ στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνα, η ελληνική άρση βαρών πρόσφερε στη χώρα μας άλλα πέντε μετάλλια με τους Θόδωρο Ιακωβίδη (2), Ντίνα Μπεντέλη (2) και Δημήτρη Ασλανίδη (1).

Και πριν ολοκληρωθεί καλά – καλά το πρώτο τρίμηνο του 2019, σε μια προ-Ολυμπιακή χρονιά, ήρθαν νέες διακρίσεις που μόνο αισιοδοξία για το μέλλον συνολικά μας χαρίζουν.

Ο Αμαγιάκ Μισακιάν τα κατάφερε περίφημα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων με τη συγκομιδή δυο μεταλλίων.

Και παραμονές Πάσχα ήρθε άλλο ένα θαυμάσιο δώρο. Η Ελένη Κωνσταντινίδη κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γεωργίας ενώ και οι υπόλοιποι αθλητές και αθλήτριες της αποστολής πραγματοποίησαν σπουδαίες εμφανίσεις.

Αγαπητοί φίλοι

Τα καλύτερα έρχονται…



Σχετικά Θέματα
 • O Πύρρος Δήμας σε διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Το Μέλλον του Αθλητισμού στην Ελλάδα: Νέες Τεχνολογίες, Πρακτικές και Δυνατότητες Εργασίας»
  O Πύρρος Δήμας σε...
 • Ανακοίνωση του Πύρρου Δήμα για τις εξελίξεις στο άθλημα σε παγκόσμιο επίπεδο
  Ανακοίνωση του...
 • H προκήρυξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος άρσης βαρών που θα γίνει στο Αγρίνιο στις 25-29 Νοεμβρίου
  H προκήρυξη του...
 • Μεταγραφές αθλητών και αθλητριών 2020
  Μεταγραφές αθλητών...