Γεροντας: «Η Κρήτη σύντομα θα βρίσκεται σε τροχιά εξέλιξης και ανάδειξης ταλέντων»


ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. ΧΑΝΙΑ 16/2/2019
ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ:

H Κρήτη ανοίγει τα φτερά της και πολύ σύντομα θα βρίσκεται σε τροχιά εξέλιξης και ανάδειξης ταλέντων στο άθλημα των δυνατών.
Η πρόσληψη του παλιού πρωταθλητή Γιάννη Γέροντα ως υπεύθυνου ανάπτυξης στη περιοχή της Κρήτης φέρνει και τα πρώτα αποτελέσματα.
Κατά την ομιλία του προς τους προπονητές, αθλητές και άλλους παριστάμενους στο ανοιχτό πρωτάθλημα Κρήτης στα Χανιά όπου υπήρξε μεγάλη συμμετοχή παρά τα ακραία καιρικά φαινόμενα, αναφέρθηκε:
Στη κοινή χάραξη μιας γραμμής ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε στην Κρήτη μία σχολή με μια βάση πλατιά, σταθερή , επιστημονική και πρακτική.
Στη συγκεκριμενοποίηση του όρου ταλέντο όπου εκτός από τα σωματικά πρέπει να διακρίνουμε και τα ψυχικά χαρίσματα όπως και την πνευματική καλλιέργεια κάθε παιδιού.
Στην απόκτηση ενός σχεδόν κοινού τρόπου δουλειάς σε ένα σύστημα προπόνησης ώστε να συμφωνήσουμε στον σχεδιασμό αλλά και στην παιδαγωγική σε Αρχαρίους, Νέους, Προχωρημένους και Διεθνείς αθλητές.
Η άρση βαρών είναι βάση φυσικής προετοιμασίας για πάρα πολλά αθλήματα. Να έρθουν τα παιδιά να αγαπήσουν το γυμναστήριο με κύρια αρχή: αθλητισμός, καλύτερη ποιότητα ζωής . Η άρση βαρών επιδρά θετικά στη σωματική ανάπτυξη.
.Εκκίνηση προσπάθειας στην οργάνωση σε ετήσια βάση στο Ρέθυμνο ενός τουρνουά σε παραθαλάσσιο ανοιχτό χώρο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Συνεχής πόλεμος και προσπάθεια κατά της φαρμακοδιέγερσης με σύνθημά: το καλύτερο φάρμακο είναι η σωστή και καλή προπόνηση.



Σχετικά Θέματα
 • Επτά πρώτες θέσεις στο Διεθνές Κύπελλο Άρσης Βαρών Ελλάδας – Κύπρου
  Επτά πρώτες θέσεις...
 • Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα εφήβων – νεανίδων και αθλητών-αθλητριών έως 23 ετών
  Ευρωπαϊκά...
 • Αναχωρεί για το Βουκουρέστι της Ρουμανίας η Εθνική ομάδα άρσης βαρών
  Αναχωρεί για το...
 • Ο Παναγιώτης Πέτρου αναλαμβάνει το αξίωμα του Ταμία στην Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών.
  Ο Παναγιώτης Πέτρου...