Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

  Κοινωνικά Δίκτυα:

  Top
  1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. /
  3. Τελευταία Άρθρα
  4. /
  5. Η Ελληνική Ομοσπονδίας άρσης...

  Blog

  Η Ελληνική Ομοσπονδίας άρσης βαρών βραβεύτηκε για τη συμμετοχή στο #BEACTIVE

  Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα #BEACTIVE που υλοποιείται από το Υπουργείο Αθλητισμού τα τελευταία εννέα χρόνια με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση βράβευσης των συμμετεχόντων φορέων για το 2023, μεταξύ των οποίων ήταν και η Ελληνική Ομοσπονδία Aρσης Βαρών.

  Το βραβείο παρέλαβε η Πρόεδρος της ΕΟΑΒ Θεανώ Ζαγκλιβέρη από τον Τάκη Κοντό, διευθυντή του γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση.

  Η Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών συμμετείχε στο #BEACTIVE με δράσεις προβολής και προαγωγής του αθλήματος, ειδικά σε παιδιά, στέλνοντας το μήνυμα της ενεργούς αθλητικής δραστηριότητας και της σωματικής άσκησης, ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου και φυσικής κατάστασης.

  Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα #BEACTIVE αποτελεί κυρίαρχο άξονα της αθλητικής πολιτικής στην Ευρώπη και είναι μία από τις βασικές προτεραιότητες της πολιτικής του Υπουργείου Αθλητισμού, όπως ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Αναπληρωτής Υπουργός, Γιάννης Βρούτσης.

  Η Πρόεδρος κα Θεανώ Ζαγκλιβέρη είπε: «Με μεγάλη χαρά συμμετέχουμε ως Ομοσπονδία στο συγκεκριμένο ευρωπαϊκό πρόγραμμα και ενώνουμε τις δυνάμεις μας με όλους τους φορείς προκειμένου να επικοινωνήσουμε με κάθε τρόπο, τις πολλαπλές ευεργετικές επιδράσεις της άθλησης για το άτομο και την κοινωνία.»

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.