Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

  Κοινωνικά Δίκτυα:

  Top
  1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. /
  3. Τελευταία Άρθρα
  4. /
  5. Η Δέσποινα Πολακτσίδου στην...

  Blog

  Η Δέσποινα Πολακτσίδου στην Επιτροπή Αθλητών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών

  Μεγάλη επιτυχία για την οικογένεια της ελληνικής άρσης βαρών, αποτελεί η επιλογή της Δέσποινας Πολακτσίδου στη νεοσύσταση Επιτροπή Αθλητών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών.

  Το νέο καταστατικό της EWF περιλάμβανε και τη δημιουργία Επιτροπής Αθλητών και η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών πρότεινε τη Δέσποινα Πολακτσίδου για να πλαισιώσει την Επιτροπή.

  Η συγκεκριμένα πρόταση έγινε δεκτή από το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του συλλόγου «Μολών Λαβέ» μαζί με πέντε άλλους αθλητές και αθλήτριες, αποτελούν την πρώτη Επιτροπή Αθλητών.

  Η τελική αλλά και τυπική έγκριση για την Επιτροπή θα δοθεί στο Κογκρέσο της EWF που θα γίνει στη Σόφια, στις 17 Σεπτεμβρίου.

  Η Πρόεδρος της ΕΟΑΒ Θεανώ Ζαγκλιβέρη δήλωσε: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στη Δέσποινα. Η επιλογή της αποτελεί μία μεγάλη επιτυχία για την ελληνική άρση βαρών που αποκτά μία επιπλέον φωνή στα διεθνή κέντρα αποφάσεων. Είμαι σίγουρη ότι η Δέσποινα θα εκπροσωπήσει με τον καλύτερο τρόπο τους Ελληνες αλλά και τους Ευρωπαίους αθλητές της άρσης βαρών.»

  Τα μέλη της Επιτροπής Αθλητών είναι:

  Anaïs Michel – Cozzela (Γαλλία)

  Jenny Tong (Μεγάλη Βρετανία)

  Δέσποινα Πολακτσίδου (Ελλάδα )

  Sean Kevin Brown (Ιρλανδία)

  David Litvinov (Iσραήλ)

  Arturs Plesnieks (Λετονία)

   

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.