Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Τελευταία Άρθρα
    4. /
    5. Συνάντηση της ΕΟΑΒ με...

    Blog

    Συνάντηση της ΕΟΑΒ με τους προπονητές της άρσης βαρών

    Διαδικτυακή συντονιστική συνάντηση πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη βδομάδα, με τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΑΒ Πύρρο Δήμα, την Αντιπρόεδρο και Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής, Αννα Στρούμπου  και τους αποσπασμένους και συμβασιούχους προπονητές της ΕΟΑΒ (Καραποστόλης Κ., Φουρτούνης Θ., Τριφύλλης Χ, Γουδεντζίκης Π., Γκαρίπης Κ., Δήμας Ο., Τζαμπαζάκης Μ., Στέφος Ν., Αρκουδέας Π., Mαρκούλας Γ., Παπαδόπουλος Κ., Ζουμπουλάκης Π.)

    Στη συνάντηση τονίστηκε ότι στα πλαίσια της ενίσχυσης του έργου της ΕΟΑΒ, σταδιακά έχουν σχεδόν διπλασιαστεί οι αποσπασμένοι ομοσπονδιακοί προπονητές, όπως και οι συνεργαζόμενοι προπονητές. Με τους περισσοτέρους προπονητές η ΕΟΑΒ συνεργάζεται επιτυχώς για πάνω από 10 χρόνια και έχουν βοηθήσει τα μέγιστα στο έργο της και η Ομοσπονδία τους ευχαριστεί γι αυτό.

    Επίσης συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του παγκοσμίου πρωταθλήματος εφήβων πέρσι στο Ηράκλειο και φέτος στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, στην Αρχαία Ολυμπία. Ζητήθηκε από τους προπονητές, να συμβάλλουν και στην διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων το 2024 στη Θεσσαλονίκη. Η ΕΟΑΒ έχει διεξάγει προπονητικά camp της Ολυμπιακής ομάδας και στόχος είναι να πραγματοποιήσει κι άλλα και γι αυτό ζητά την βοήθεια των προπονητών, για την υλοποίηση τους.

    Εξάλλου, τονίστηκε ότι η ΕΟΑΒ έχει αυξήσει τον αριθμό των συμμετεχόντων αθλητών, με τις εθνικές ομάδες στο εξωτερικό και δίνει παράλληλα βαρύτητα στις μικρές ηλικίες. Αναφέρθηκε ότι η ΕΟΑΒ θα διοργανώσει και το 2024 το σχολικό πρωτάθλημα. Ζητήθηκε η αύξηση του επιπέδου συνεργασίας στα θέματα εθνικών ομάδων, ενόψει και του ευρωπαϊκού παίδων 2024. Η ΕΟΑΒ σε συνεργασία με αρμόδιο επιστήμονα, θα διοργανώσει ON LINE σεμινάριο ψυχολογίας καθώς και θα διερευνήσει την δυνατότητα διεξαγωγής ON LINE σεμιναρίου διαιτησίας.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.