Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

  Κοινωνικά Δίκτυα:

  Top
  1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. /
  3. Τελευταία Άρθρα
  4. /
  5. Οι μαθητές του Λιτοχώρου...

  Blog

  Οι μαθητές του Λιτοχώρου γνώρισαν την άρση βαρών μέσω του #Beactive

  Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν την δυνατότητα να βιώσουν οι μαθητές των σχολείων του Λιτοχώρου, συμμετέχοντας στην εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και του #Beactive, μία μέρα πριν από την έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος άρσης βαρών Ανδρών και Γυναικών, Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών.

  Οι μαθητές συμμετείχαν στη δράση με τίτλο “Σηκώνουμε την Ελλάδα ψηλά!” και παρακολούθησαν επίδειξη άρσης βαρών από ειδικούς του αθλήματος με επικεφαλής τον προπονητή Κώστα Καραποστόλη. Επίσης ενημερώθηκαν για την ιστορία της Ελληνικής Άρσης Βαρών και δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στο άθλημα με ειδικές εκπαιδευτικές μπάρες, δοκιμάζοντας τις κινήσεις στο αρασέ και στο ζετέ.

  Τα παιδιά συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό στη δράση και μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την εκδήλωση του #beactive.

  H Eλληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών ευχαριστεί θερμά το #beactive για την άμεση και αμέριστη υποστήριξή του σε αυτήν την όμορφη δράση καθώς επίσης το Δήμο Δίου Ολύμπου για την οργάνωση των επισκέψεων στα σχολεία και τους Διευθυντές, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των σχολείων για το ενδιαφέρον και το ζήλο τους. Ήταν μια μοναδική εμπειρία για όλους!

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.