Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

  Κοινωνικά Δίκτυα:

  Top
  1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. /
  3. Τελευταία Άρθρα
  4. /
  5. Oμόφωνα ψηφίστηκε ο απολογισμός...

  Blog

  Oμόφωνα ψηφίστηκε ο απολογισμός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών

  Ομόφωνα ψηφίστηκε από την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών που έγινε στις 27.03.2024 , τόσο ο διοικητικός, όσο κι ο οικονομικός απολογισμός, που παρουσιάστηκαν στο Σώμα, από την πρόεδρο  της ΕΟΑΒ, κα Θεανώ Ζαγκλιβέρη και την ταμία της οικείας Ομοσπονδίας, κα Φιλιππία Κοχλιαρίδου.

  Στη Γενική Συνέλευση εγκρίθηκε επίσης ο προυπολογισμός του 2024, ο οποίος περιλαμβάνει και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων u 17, καθώς και ο ισολογισμός . Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης η κα Ζαγκλιβέρη αναφέρθηκε τόσο στους στόχους της ομοσπονδίας που επετεύχθησαν, όσο και στα πεπραγμένα  της χρονιάς που πέρασε, όσο και τις προτεραιότητες που  βάζει για το 2024.Η  πρόεδρος τόνισε πως η Ομοσπονδία έχει μπει σε φάση εξωστρέφειας, τόσο με τις επιτυχίες νέων αθλητών και αθλητριών, σε διεθνές επίπεδο , όσο και με την δυναμική που έχει, τα τελευταία χρόνια,  αναπτύξει  την ανάληψη   διοργανώσεων σε όλην την επικράτεια  με την ουσιαστική συμβολή της Αυτοδιοίκησης.

  Έβαλε στο επίκεντρο τις επιδόσεις νέων αθλητών και αθλητριών και εξήρε τη συμβολή του Ολυμπιονίκη μας, Πύρρου Δήμα, στο έργο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών. Τόνισε επίσης ότι όλη την περασμένη χρονιά η ΕΟΑΒ ήταν δίπλα στα Σωματεία σε όλη την Ελλάδα με πράξεις, κάτι που θα εξακολουθήσει να κάνει σε ολόκληρη τη θητεία της, η παρούσα διοίκηση της ΕΟΑΒ. Η κ. Ζαγκλιβέρη κατέληξε επικεντρώνοντας στο  Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων της Άρσης Βαρών , u17 και u15 που θα γίνει τον προσεχή Ιούνιο στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης.

  Από τη μεριά της η ταμίας της Ομοσπονδίας παρουσίασε εκτενώς τα οικονομικά πεπραγμένα, σημειώνοντας  ότι  με το κλείσιμο του έτους, αφενός δεν έχει οικονομικές εκρεμμότητες , αφετέρου έχει εμπράκτως στηρίξει όλους τους Αθλητές και τις αθλήτριες που έχουν συμμετάσχει σε μεγάλες εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.  Αξίζει να σημειωθεί ότι συμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο το σώμα της ΓΣ αποφάσισε τη διαγραφή όσων σωματείων – μελών δεν  πληρούσαν τις υφιστάμενες προυποθέσεις.

  Στη Γενική Συνέλευση έλαβαν μέρος εκπρόσωποι από 32 εκ των 47  σωματείων με δικαίωμα ψήφου της Άρσης Βαρών  από όλη τη χώρα.

   

   

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.