Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

  Κοινωνικά Δίκτυα:

  Top
  1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. /
  3. Κεντρικη Σελιδα
  4. /
  5. Μετά τον Πύρρο Δήμα,...

  Blog

  Μετά τον Πύρρο Δήμα, ο Λιονέλ Μέσι γίνεται Champion for Peace!

  Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής Λιονέλ Μέσι ακολουθεί τον Πύρρο Δήμα και ανακηρύσσεται και αυτός Champion for Peace, δηλαδή «Πρωταθλητής για την ειρήνη» από τον Διεθνή οργανισμό PEACE AND SPORT!

  Η έκδοση 2020 των βραβείων PEACE AND SPORT αναγόρευσε τον αρχηγό της Barcelona, Λιονέλ Μέσι, ως «Πρωταθλητή για την Ειρήνη» της χρονιάς.

  Το συγκεκριμένο βραβείο επιβραβεύει έναν αθλητή που παίρνει  σημαντικές αθλητικές πρωτοβουλίες μέσω του αθλητισμού για την ειρήνη, τη δικαιοσύνη και την κοινωνική ένταξη. Αναγνωρισμένος για το FAIR PLAY παιχνίδι του στο γήπεδο, ο Λιονέλ Μέσι έχει ξεχωρίσει επίσης για την κοινωνική του δράση. Μέσω του Ιδρύματός του, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής προωθεί την εκπαίδευση και την κοινωνική ένταξη για φτωχά παιδιά από όλο τον κόσμο, ιδίως στην Ισπανία, την Αργεντινή, τη Μοζαμβίκη, την Παλαιστίνη, την Κένυα, τη Συρία και το Νεπάλ.

  Ως «Πρωταθλητής για την ειρήνη», ο Μέσι εντάσσεται στο Champions for Peace Club, αποτελούμενο από αθλητές υψηλού επιπέδου όπως και ο Πύρρος Δήμας.

  Ο Λιονέλ Μέσι δήλωσε: «Είναι τιμή να λαμβάνω το βραβείο Champion for Peace της χρονιάς. Ο σεβασμός προς τους άλλους είναι κάτι που έχω μάθει απ΄όταν ήμουν παιδί και πάντα προσπαθώ να εφαρμόσω αυτή τη σημαντική αξία στο γήπεδο. Είναι χαρά να αναγνωρίζομαι ως FAIR PLAY παίκτης. Ευχαριστώ το PEACE AND SPORT και τον Πρίγκιπα Αλβέρτο II του Μονακό για αυτό το βραβείο και ανυπομονώ να συνεχίσω να εμπνέω και να υποστηρίζω παδια με μειωμένες ευκαιρίες.»

  Ο Πύρρος Δήμας ανακοίνωσε και το Ειδικό Βραβείο SPECIAL JURY PRIZE που απονεμήθηκε στο Olympic Channel για την διαδικτυακή του εκστρατεία, την Ολυμπιακή Ημέρα.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.