Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

  Κοινωνικά Δίκτυα:

  Top
  1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. /
  3. Τελευταία Άρθρα
  4. /
  5. Γεωργοπούλου, Χαριτοπούλου και Λαμπρίδης...

  Blog

  Γεωργοπούλου, Χαριτοπούλου και Λαμπρίδης υποψήφιοι για τον τίτλο του κορυφαίου της χρονιάς

  H Σοφία Γεωργοπούλου, η Δέσποινα Χαριτοπούλου και ο Κωνσταντίνος Λαμπρίδης είναι μεταξύ των αθλητών και αθλητριών που έχει επιλέξει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου και προτείνει για κορυφαίους της χρονιάς για το 2022.

  Οι τρεις πρωταθλητές της άρσης βαρών επελέγησαν από τους Αθλητικούς Συντάκτες για τις επιτυχίες που είχαν μέσα στη χρονιά, γεγονός που αποτελεί τιμή για τους ίδιους και το άθλημα.

  Συγκεκριμένα, η Σοφία Γεωργοπούλου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών, κατέλαβε την 3η θέση στο αρασέ των 59κ., την 7η στο ζετέ και την 4η στο σύνολο. Στους Μεσογειακούς Αγώνες ήταν 2η στο αρασέ και 5η στο σύνολο, ενώ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων γυναικών, κατέλαβε την 3η θέση στο αρασέ, την 3η στο ζετέ και την 3η στο σύνολο.

  Η Δέσποινα Χαριτοπούλου, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων γυναικών, ήταν 4η στο αρασέ των 76κ., 3η στο ζετέ και 3η στο σύνολο

  Ο Κωνσταντίνος Λαμπρίδης, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αλβανίας ήταν 4ος στο αρασέ των 61κ., δεύτερος στο ζετέ και 4ος στο σύνολο, ενώ στο Ευρωπαϊκό παίδων κατέλαβε την 3η θέση στο αρασέ, την 1η στο ζετέ και την 1η στο σύνολο.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.