Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Δελτια Τυπου
    4. /
    5. Τ. Λάγκας: «Η Ελλάδα...

    Blog

    Τ. Λάγκας: «Η Ελλάδα είναι νικήτρια!»

    Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών Τάσος Λάγκος έκανε απολογισμό του απόλυτα επιτυχημένου Παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξήχθη στην Κρήτη κι έστειλε μήνυμα ότι η Ελλαδα είναι νικήτρια!

    Αναλυτικά το μήνυμα του προέδρου της ΕΟΑΒ Τάσου Λάγκα:

    Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων, ολοκληρώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης με την Ελλάδα  να είναι  νικήτρια, αποδεικνύοντας ότι όχι απλά μπορεί, αλλά είναι ικανότατη να διοργανώσει μεγάλους αγώνες.

        Η διοργάνωση, σύμφωνα με τις ομολογίες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και των αποστολών των εξήντα δύο χωρών που έλαβαν μέρος, ήταν ένα από τα καλύτερα διεθνή πρωταθλήματα, σε όλους τους τομείς. Νιώθω πραγματικά υπερηφάνεια για πολλούς λόγους.

       Γιατί μετά από 20 και πλέον χρόνια καταφέραμε να διοργανώσουμε ένα Παγκόσμιο πρωτάθλημα και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία.

       Γιατί – το σπουδαιότερο – είδαμε πολλούς ΄Ελληνες αθλητές να αγωνίζονται και να διακρίνονται. Το γεγονός ότι οι αθλητές μας σημείωσαν πολλά Πανελλήνια ρεκόρ και καταφέραμε έτσι να κατακτήσουμε την 6η θέση στις Νεάνιδες και την 7 στους ΄Εφηβους μας γέμισε με αισιοδοξία και ελπίδες  για το μέλλον της ελληνικής άρσης βαρών.

        Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους αθλητές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και για το ήθος τους. Να ευχαριστήσω πολύ όλους τους προπονητές που έδωσαν τη δική τους μάχη, προκειμένου να έρθει αυτή η επιτυχία. Μία επιτυχία που είχαμε να δούμε πολλά χρόνια.

       Θα ήθελα να  ευχαριστήσω  όσα από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΑΒ, εργάστηκαν για την διοργάνωση των αγώνων, τους υπαλλήλους της Ομοσπονδίας και  τους δεκάδες εθελοντές, που με την συμβολή τους, συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

       Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω για την αμέριστη βοήθειά τους, τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου, καθώς και όλους τους χορηγούς μας.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.