Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. Συνάντηση συνεργασίας με τον...

    Blog

    Συνάντηση συνεργασίας με τον Πρόεδρο του Αγίου Κοσμά Κωνσταντίνο Χαλιορή είχε η ΕΟΑΒ

    Σε ιδιαίτερα καλό κλίμα έγινε συνάντηση του νέου Προέδρου του Αθλητικού Κέντρου του Άγιου Κοσμά Κωνσταντίνου Χαλιορή με αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών.

    Στη συνάντηση παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΑΒ Φώτης Καυμενάκης, ο Συντονιστής των Εθνικών ομάδων και μέλος της τεχνικής επιτροπής Βασίλης Ρεμπέλης, το μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Γιώργος Ανατολίτης,  και οι πρωταθλητές Κωνσταντίνος Ρεμπέλης και Κωνσταντίνα Μπεντέλη.

    Η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας εξέθεσε στον Πρόεδρο του Αγίου Κοσμά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές που προπονούνται και διαμένουν στις εγκαταστάσεις.

    Μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου του Αγιου Κοσμά, Κωνσταντίνος Χαλιορής δήλωσε: «Η νέα διοίκηση του Άγιου Κοσμά με εντολή του  Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη έχει στόχο να εξυπηρετήσει τους αθλητές και τις ανάγκες τους. Στο πλαίσιο αυτό έχω συνεργασία με αθλητές, φορείς και Ομοσπονδίες ώστε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό στην προετοιμασία των αθλητών, ειδικά ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι λόγω και της μετεγκατάστασης των αθλητικών χώρων, προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η συνάντηση με την Ομοσπονδία της άρσης βαρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ανταλλάξαμε απόψεις και προτάσεις για όλα τα θέματα».

    20191218_131450

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.