Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Παγκοσμια Πρωταθληματα
    4. /
    5. Στο Ηράκλειο το Παγκόσμιο...

    Blog

    Στο Ηράκλειο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων άρσης βαρών του 2022

    Τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων στην άρση βαρών για το 2022 ανέλαβε η Ελλάδα, μέσω της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, που κατέθεσε την υποψηφιότητα και έγινε ομόφωνα αποδεκτή από την Εκτελεστική Επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών.

    Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, καθώς η χώρα μας διεκδικεί ξανά και της ανατίθενται φιλοξενίες μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων αποκτώντας και πάλι τη θέση που της αρμόζει στον παγκόσμιο χάρτη των σπορ

    Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων θα γίνει στο Ηράκλειο της Κρήτης την άνοιξη του 2022 και η ανάληψη της διοργάνωσης έγινε με τη σημαντική βοήθεια και υποστήριξη του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

    Η διοργάνωση θα φέρει στο Ηράκλειο την αφρόκρεμα της παγκόσμιας άρσης βαρών και κυρίως το νέο «αίμα» του αθλήματος, που θα πρωταγωνιστήσει στο μέλλον στους κορυφαίους αγώνες.

    Είναι, μάλιστα, η πρώτη φορά που θα διεξαχθεί Παγκόσμιο Πρωτάθλημα άρσης βαρών στην Ελλάδα, μετά από εκείνο το Παγκόσμιο Εφήβων – Νεανίδων, που είχε διοργανωθεί το 2001 στη Θεσσαλονίκη.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.