Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. Στην «οικογένεια» της Αρσης...

    Blog

    Στην «οικογένεια» της Αρσης Βαρών η «Αμάλθεια»

    Η Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών καλωσορίζει στη μεγάλη της οικογένεια την εταιρία Αφοι Κομπατσιάρη «Αμάλθεια».

    Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης και ξεκίνησε το 1969.

    Μετά από συντονισμένες ενέργειες της ομοσπονδίας και πιο συγκεκριμένα του Πύρρου Δήμα η ΕΟΑΒ ήρθε σε συμφωνία με την εταιρία, η οποία θα καλύψει τη σίτιση των εθνικών ομάδων, καθώς και των προπονητών.

    Συνολικά η εταιρία θα αναλάβει να καλύψει περίπου 12.000 γεύματα και το ποσό της χορηγίας ανέρχεται περίπου στις 70.000€.

    Η συνεργασία ξεκίνησε στις αρχές του χρόνου, έχει διάρκεια ενός έτους και σκοπός των δύο πλευρών είναι η μακροπρόθεσμη συνεργασία.

    Σε μία εποχή που η εστίαση έχει πληγεί τόσο πολύ, γίνεται εύκολα αντιληπτό το πόσο ιδιαίτερης σημασία είναι η συγκεκριμένη χορηγία.
    Ο πρόεδρος της ΕΟΑΒ Πύρρος Δήμας δήλωσε: «Εκ μέρους του ΔΣ θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία και τα στελέχη της για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, ειδικά αυτή την χρονική περίοδο. Εύχομαι η σημαντική αυτή συμβολή τους, να συνδυαστεί με πολλές προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο».

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.