Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Επικαιροτητα
    4. /
    5. Οι Ολυμπιονίκες κοντά στους...

    Blog

    Οι Ολυμπιονίκες κοντά στους αυριανούς πρωταθλητές

    Λάμψη Ολυμπιακών μεταλλίων είχε το απόγευμα του Σαββάτου το γυμναστήριο των Σερραϊκών συλλόγων της άρσης βαρών.

    Η παρουσία των δύο Ολυμπιονικών Πύρρου Δήμα και Λεωνίδα Σαμπάνη έδωσε άλλο χρώμα στην προπόνηση των αθλητών των τριών Σερραϊκών συλλόγων (Πλάτωνα, Κρόνου και Μέγα Αλέξανδρου Σερρών). Ο τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών Πύρρος Δήμας (σε Βαρκελώνη, Ατλάντα και Σίδνεϊ) και ο  δύο φορές ασημένιος Ολυμπιονίκης Λεωνίδας Σαμπάνης (σε Ατλάντα και Σίδνεϊ) ήταν καλεσμένοι των δύο προπονητών και πρώην συναθλητών τους Κώστα Γκαρίπη και Βασίλη Κωνσταντινίδη. Οι δύο Ολυμπιονίκες αλλά και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Κωνσταντίνος Κορλός είχαν τη δυνατότητα να δούνε από κοντά την προπόνηση των αυριανών πρωταθλητών της άρσης βαρών αλλά και το ανακαινισμένο γυμναστήριο των συλλόγων που έγινε και από προσωπική δουλειά των δύο Σερραίων πρωταθλητών.

    Ο Κώστας Γκαρίπης και ο Βασίλης Κωνσταντινίδης έχουν πάρει στους… ώμους τους την Σερραϊκή άρση βαρών με σκοπό να την κάνουν και πάλι από τις πρώτες δυνάμεις στην Ελλάδα. Μαθημένοι και οι δυο τους να… σηκώνουν εύκολα πολλά κιλά τα καταφέρνουν περίφημα. Αυτό διαπίστωσαν και οι Πύρρος Δήμας και Λεωνίδας Σαμπάνης που είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με όλους τους αθλητές ενώ θέλοντας να ευχαριστήσουν τη Δημοτική αρχή που είναι κοντά στους Σερραϊκούς συλλόγους έδωσαν στον Αντιδήμαρχο Παντελή Χράπα και στον πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη από μια συλλεκτική μπλούζα.

    Κωνσταντίνος Κορλός: «Οργάνωση και όρεξη στις Σέρρες»

    Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Κωνσταντίνος Κορλός ανακοίνωσε ότι το Σεπτέμβριο θα γίνουν αγώνες στις Σέρρες στη μνήμη του Γιάννη Τσινστάρη ενώ για τις εντυπώσεις του από την επίσκεψη του στο γυμναστήριο των Σερραϊκών συλλόγων είπε στην ΕΡΤ Σερρών: «Είμαι φοβερά χαρούμενος, ήρθα στις Σέρρες και βρήκα ένα πολύ οργανωμένο γυμναστήριο, είδα ότι υπάρχει όρεξη για δουλειά, υπάρχει υποδομή που μπορεί να μας πάει μπροστά. Η οικογένεια της άρσης βαρών έχει ανάγκη από τέτοια γυμναστήρια, έχει ανάγκη από οργάνωση και αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία στα βρήκα στις Σέρρες. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά, τους προπονητές, τους παράγοντες , τον Αντιδήμαρχο και τον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ που βοηθάνε σε αυτήν τη λειτουργία».

    Πύρρος Δήμας: «Οι Σέρρες θα κάνουν τη διαφορά»

    Ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας είπε στην ΕΡΤ Σερρών: «Τα σωματεία στις Σέρρες κάνουν πολύ καλό έργο τα τελευταία δύο χρόνια. Οι πρώην συναθλητές μας, ο Κώστας Γκαρίπης και ο Βασίλης Κωνσταντινίδης κάνουν πολύ καλή δουλειά, είναι παιδιά με όρεξη, με κέφι αλλά συγχρόνως θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμο Σερρών για τη στήριξη και τη βοήθεια στα σωματεία. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια στον αθλητισμό όλα τα μπάτζετ είναι μειωμένα κι έτσι είναι σημαντική η κάθε βοήθεια στο άθλημα της άρσης βαρών. Πιστεύω ότι οι Σέρρες σε δύο τρία χρόνια θα είναι από τα σωματεία τα οποία θα κάνουν τη διαφορά σε όλη την Ελλάδα. Έχουνε νέα παιδιά, παιδιά που δουλεύουνε με όρεξη, με κέφι και αυτό μας δίνει δύναμη κι εμάς ως διοίκηση, μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε».

    Κώστας Γκαρίπης: «Επιτυχίες στο άμεσο μέλλον»

    Ο Σερραίος προπονητής Κώστας Γκαρίπης είπε στην ΕΡΤ Σερρών:  «Ευχαριστούμε τους δύο Ολυμπιονίκες και τον Πρόεδρο της ομοσπονδίας για την τιμή που μας έκαναν. Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της ανάδειξης του γυμναστηρίου, της δουλειάς που γίνεται εδώ, της αξιολόγησης και να γνωρίσουν οι αθλητές μας με δύο Ολυμπιονίκες που είναι σύμβολα για την Ελλάδα. Η δουλειά που γίνεται εδώ είναι εντατική, καθημερινή, βγήκαμε 5οιως σύλλογος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, συνεργαζόμαστε άψογα οι δύο προπονητές μαζί με τον Παναγιώτη Γουδεντζίκη που είναι σύμβουλος μας σε όλα και μας στηρίζει και τα αποτελέσματα θα φανούνε ακόμα μεγαλύτερα στο άμεσο μέλλον». Όσο για την παρουσία πολλών αθλητριών στο σύλλογο ο Κώστας Γκαρίπης είπε: «Ευτυχώς καταφέραμε να αλλάξουμε τη νοοτροπία στις Σέρρες. Μπήκαν και γυναίκες στο άθλημα. Δεν χρειάζεται να φοβόμαστε την άρση βαρών. Η άρση βαρών είναι ότι καλύτερο και για το γυναικείο σώμα, θα καταφέρουμε πάρα πολλά και οι γυναίκες θα αναδείξουν κάτι καινούργιο στην πόλη μας».

    Βασίλης Κωνσταντινίδης: «Από εδώ οι αυριανοί πρωταθλητές»

    Ο προπονητής Βασίλης Κωνσταντινίδης είπε στην ΕΡΤ Σερρών: «υποδεχθήκαμε τους Ολυμπιονίκες που έδωσαν χαρά στα παιδιά. Τους άρεσε ο χώρος που δουλεύουμε. Είναι σημαντικό ότι και η ομοσπονδία και ο Δήμος είναι πάρα πολύ κοντά μας. Από εδώ θα βγούνε οι αυριανοί πρωταθλητές».

    1 2 3 4 5 6 7 8 9

    Πηγή: ΕΡΤ

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.