Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. Νέος πρόεδρος της ΕΟΑΒ...

    Blog

    Νέος πρόεδρος της ΕΟΑΒ ο Τάσος Λάγκας

    ΤΑΣΟΣ-ΛΑΓΚΑΣ

     

    Ο Τάσος Λάγκας είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών. Η παράταξη που στηρίχθηκε από τον Πύρρο Δήμα θριάμβευσε στις εκλογές κι έλαβε ξεκάθαρο μήνυμα για την επόμενη ημέρα.

    Ο Λάγκας έλαβε 22 ψήφους έναντι 14 του Γιάννη Γέροντα, ο οποίος μπήκε στο Διοικητικό Συμβούλιο. Με τους ίδιους ακριβώς ψήφους ο Πύρρος Δήμας εκλέχθηκε για εκπρόσωπος στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, αντί του Κώστα Κορλού, ενώ αναπληρωματικό μέλος είναι ο Φώτης Καϋμενάκης που συγκέντρωσε 8 περισσότερους ψήφους από τον Βίκτωρα Μήτρου.

    Στο νέο 15μελές Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν 11 μέλη από την παράταξη του Τάσου Λάγκα και τέσσερις από του Γιάννη Γέροντα.

    Αναλυτικά τα νέα μέλη του ΔΣ
    Πρόεδρος: Τάσος Λάγκας
    Φώτης Καϋμενάκης 18
    Θεανώ Ζαγκλιβέρη 18
    Πύρρος Δήμας 17
    Κωνσταντίνος Καζακλής 17
    Αννα Στρούμπου 17
    Φιλιππία Κοχλιαρίδου 16
    Χαρίκλεια Κυριακίδου 16
    Ηρακλής Ροδίτης 16
    Σοφία Τασσοπούλου 16
    Θανάσης Ζησιόπουλος 16
    Γιάννης Γέροντας 14
    Βαλέριος Λεωνίδης 16
    Λεωνίδας Σαμπάνης 16
    Σπύρου Χρήστος 16

    Ο Τάσος Λάγκας στις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος της ΕΟΑΒ ευχαρίστησε όλους όσοι τον εμπιστεύτηκαν για τη θέση του προέδρου κι έστειλε μήνυμα ενότητας για το καλύτερο μέλλον του αθλήματος: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν για τη θέση του προέδρου. Δεσμεύομαι ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω το άθλημα να αναπτυχθεί. Πρώτη προτεραιότητά μας είναι να δώσουμε το βάρος μας και την προσοχή μας στους αθλητές μας που θα διεκδικήσουν σε λίγες ημέρες την Ολυμπιακή πρόκριση. Ελπίζουμε πλέον να έχουν την απόλυτη ηρεμία και συγκέντρωση στους στόχους τους.

    Από εκεί και πέρα το άθλημα θα πρέπει να «μαζέψει τις πληγές του» από την αναίτια έκταση που έδωσαν ορισμένοι στην προεκλογική διαμάχη. Πρέπει όλοι να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα και να μας βρει ενωμένους.

    Από την πρώτη ημέρα της προεδρίας μου θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι θα είμαι στη διάθεσή τους για να βρούμε τρόπους να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο το άθλημα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά μέσα από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη σας».

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.