Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. Μ. Καρδάρα: “Είμαι χαρούμενη...

    Blog

    Μ. Καρδάρα: “Είμαι χαρούμενη για τα τρία Πανελλήνια ρεκόρ”

    Με τρία Πανελλήνια ρεκόρ σε αρασέ, ζετέ και σύνολο, ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αρσης Βαρών U17 στο Μιλάνο η Μαρία Καρδαρά.

    Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα σημείωσε νέα εγχώρια ρεκόρ και δείχνει την ραγδαία άνοδό της. “Η εμπειρία ήταν μοναδική όπως και η διοργάνωση. Ειμαι ευγνώμων που με επέλεξαν για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων. Θα ελεγα ότι ήταν και θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία για όλα τα παιδιά. Όσον αφορά την απόδοση μου, πιστεύω ότι κανένας αθλητής δεν είναι ευχαριστημένος από τις επιδόσεις του, πάντα θέλει έστω και λίγο παραπάνω και πάλι αυτό είναι λίγο. Έτσι και εγώ με την σειρά μου. Είχα θέσει στον εαυτό μου υψηλότερους στόχους διότι είχα κάνει πολύ προπόνηση και προετοιμασία έχοντας πετύχει και υψηλότερες επιδόσεις στην προπόνηση. Έπαιξε ρόλο και η απώλεια σωματικού βάρους, φυσικά το άγχος και περισσότερο απ’όλα η ψυχολογία. Σε γενικές γραμμές είμαι χαρούμενη που σημείωσα τρία νέα ρεκόρ”.

    Τόνισε αρχικά η Καρδαρά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έφτασε πολύ κοντά στα μετάλλια: “Είμαι τυχερή που μου δόθηκε αυτη η ευκαιρία, να φτάσω κοντά στα μετάλλια και να σπάσω πανελλήνια ρεκόρ. Να τονίσω ότι είχα δώσει τον λόγο μου στην προπονήτρια μου, Αννα Στρούμπου ότι θα τιμήσω τα παπούτσια που μου έδωσε να φορέσω. Αυτά που φορούσε εκείνη ως αθλήτρια και είχε μεγάλες επιτυχίες”.

    Οσον αφορά τους μελλοντικούς της στόχους, αλλά και το επίπεδο των Ελληνων αθλητών σχολίασε: “Οι στόχοι μου είναι υψηλοί, είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου. Θέλω να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ. Πιστεύω ότι το επίπεδο όλων των παιδιών της ελληνικής αποστολής είναι πάρα πολύ υψηλό και φάνηκε κ απ τις επιδόσεις μας. Προπονούμαστε ολοι πάρα πολύ σκληρά όχι μόνο για να πετύχουμε τους προσωπικούς μας στόχους ,αλλά και για να εκπροσωπούμε επάξια την χώρα μας στο εξωτερικό”!

    Τέλος η Μαρία Καρδαρά ευχαρίστησε όσους την έχουν βοηθήσει: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την ΕΟΑΒ, την Αννα Στρούμπου, τον Οδυσσέα Δήμα και όλους τους υπόλοιπους φίλους και συγγενείς που με στηρίζουν”.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.