Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. Μάχη Πανελληνίων ρεκόρ στη...

    Blog

    Μάχη Πανελληνίων ρεκόρ στη Γεωργία από Ιακωβίδη – Μαρκούλα

    Μαρκούλας

    Σε αγώνα… Πανελλήνιων ρεκόρ μετατράπηκε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γεωργίας στα 96κ.. Θοδωρής Ιακωβίδης και Γιώργος Μαρκούλας «μονομάχησαν» έκαναν πολλά ρεκόρ και κατέλαβαν την 6η και 7η θέση αντίστοιχα.
    Η μάχη στο αρασέ ήταν συναρπαστική. Το Πανελλήνιο ρεκόρ ήταν στα 157κ. και ο αθλητής του Παναθηναϊκού ξεκίνησε με 158κ. που αποτέλεσε και το πρώτο ρεκόρ. Ο Γιώργος Μαρκούλας στην 3η του προσπάθεια σήκωσε 160κ. κατέλαβε την 10η θέση στην κίνηση και σημείωσε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ. Το οποίος όμως, δεν «άντεξε» πολύ. Ο Ιακωβίδης στην 3η προσπάθεια με 163κ. κατέλαβε την 7η θέση στο αρασέ και σημείωσε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ.
    Στο ζετέ το Πανελλήνιο στάνταρ ήταν 191κ. και ο Θοδωρής Ιακωβίδης το έσπασε με την πρώτη προσπάθεια στα 192κ. Ο Μαρκούλας βελτίωσε το ρεκόρ, καθώς ήταν έγκυρος στα 195κ. , ενώ ο αθλητής του Παναθηναϊκού σήκωσε 197κ. όπου του έδωσε στο ζετέ την 10η θέση. Ο Γιώργος Μαρκούλας σήκωσε 200κ. έκανε Πανελλήνιο ρεκόρ και ήρθε 7ος. Ο έμπειρος αθλητής επιχείρησε να σηκώσει 205κ., μια επίδοση που θα του χάριζε το χάλκινο μετάλλιο στο ζετέ, αλλά δεν τα κατάφερε. Οι δύο πρωταθλητές μας σήκωσαν στο σύνολο 360κ. με τον Ιακωβίδη να έρχεται 6ος και ο Μαρκούλας 7ος. Η επίδοση φυσικά και αποτελεί Πανελλήνιο ρεκόρ, μιας και το προηγούμενο ήταν 341κ. και άνηκε στον Θοδωρή Ιακωβίδη.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.