Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. Η ΕΟΑΒ τιμάει τους...

    Blog

    Η ΕΟΑΒ τιμάει τους Παραολυμπιονίκες

    Η αντίστροφη μέτρηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αρσης Βαρών Ανδρών – Γυναικών & Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών που θα διεξαχθεί στις 24-27 Νοεμβρίου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής έχει ξεκινήσει.

    Η διοργάνωση που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρυ έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Οι αθλητές και αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τους Πανελλήνιους τίτλους και παράλληλα να συγχαρούν την Παραολυμπιακή ομάδα Αρσης Βαρών σε Πάγκο, που μας έκανε υπερήφανους στο Ρίο.

    Η ΕΟΑΒ θα τιμήσει τους Παύλο Μάμαλο, Δημήτρη Μπακοχρήστο, Κώστα Δήμου, Νίκο Γκουντάνη, Πασχάλη Κουλούμογλου, Γκρέμισλαβ Μωϋσιάδη καθώς και τον Ομοσπονδιακό προπονητή Αρσης Βαρών σε πάγκο Δημήτρη Ιωαννίδη, για τις ανεπανάληπτες στιγμές που μας χάρισαν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

    Παράλληλα θα βραβευτεί ο πρόεδρος της Παραολυμπιακής Επιτροπής Γιώργος Φουντουλάκης για την προσφορά του στο Παραολυμπιακό κίνημα, καθώς και για την συνολική πορεία της ομάδας μας στο Ρίο.

    Η ΕΟΑΒ θα βραβεύσει τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος για το Πρόγραμμα Υποστήριξης Προσφύγων και Ασυνόδευτων Ανηλίκων και τη συνολική πολύτιμη προσφορά τους στην ελληνική κοινωνία.
    Επίσης θα βραβευτεί ο τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας για την προσφορά του στον αθλητισμό.

    Το ενδιαφέρον των κατοίκων του Πολυγύρου και γενικότερα της Χαλκιδικής για το πρωτάθλημα είναι έντονο και περιμένουν με αγωνία να δουν από κοντά τόσο τους Παραολυμπιονίκες μας, αλλά να παρακολουθήσουν και τις προσπάθειες των καλύτερων Ελλήνων αθλητών και αθλητριών.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.