Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Δελτια Τυπου
    4. /
    5. Η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης...

    Blog

    Η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών στο πλευρό του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας.

    Για την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών η στήριξη των παιδιών που φιλοξενούνται σε ιδρύματα παιδικής προστασίας ή κέντρα παιδικής μέριμνας είναι καθήκον όλων. Για το σκοπό αυτό έκανε πρόσκληση στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας για προσφορά δωρεάν εκγύμνασης των παιδιών που φιλοξενεί, στο άθλημα της Άρσης Βαρών. Έξι κορίτσια, που εκδήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον, παρακολούθησαν προπόνηση επίδειξης, κατά την οποία τους δόθηκε και η ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μία πρώτη γνωριμία με το άθλημα. Ενθουσιασμένες ζήτησαν να ξεκινήσουν προπονήσεις και σήμερα προπονούνται συστηματικά από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Νίκο Στέφο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

    Για την αντιμετώπιση της υποχρέωσης πραγματοποίησης διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού για την είσοδο των κοριτσιών στο Στάδιο, ο Όμιλος της Βιοϊατρικής, πολύτιμος συνοδοιπόρος και υποστηρικτής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, συμπεριέλαβε το κόστος των ελέγχων των κοριτσιών στο συνολικό πρόγραμμα υποστήριξης της Ομοσπονδίας, επισφραγίζοντας την πολύχρονη συνεργασία του Ομίλου Βιοϊατρικής με την Ομοσπονδία, με μία προσφορά που μας κάνει όλους υπερήφανους.

    Παράλληλα, η εταιρεία Athlos, που επίσης στηρίζει την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, συμμετείχε σε αυτήν την πρωτοβουλία αναδεικνύοντας τον κοινωνικό της χαρακτήρα, μέσω της προσφοράς αθλητικού ρουχισμού στις αθλήτριες από το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.