Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Δελτια Τυπου
    4. /
    5. Ηχηρό μήνυμα Ειρήνης από...

    Blog

    Ηχηρό μήνυμα Ειρήνης από την Αρση Βαρών

    Η οικογένεια της Άρσης Βαρών έστειλε ηχηρό μήνυμα Ειρήνης, κατά την χθεσινή τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης.   Όλοι οι επίσημοι προσκεκλημένοι, αθλητές, προπονητές και θεατές σήκωσαν λευκές κάρτες, το σύμβολο της ειρήνης μέσω του αθλητισμού, κατόπιν της πρόσκλησης του Πύρρου Δήμα, ως ένδειξη στήριξης στην Ουκρανία και χειροκρότησαν θερμά την ουκρανική αποστολή.  
    «Ο αθλητισμός ενώνει και εμείς, η παγκόσμια οικογένεια της Άρσης Βαρών στεκόμαστε δίπλα στην Ουκρανία», ήταν το μήνυμα της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών. Την στήριξή τους έδειξαν όλα τα μέλη του ΔΣ της ΕΟΑΒ, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Αντιπεριφεριαρχης κ. Πιτσούλης , ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Λαμπρινός και οι όλοι τοπικοί φορείς.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που βρίσκονταν στην Κρήτη και θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα παρακολούθησαν την τελετή έναρξης και σήκωσαν τις λευκές κάρτες δείχνοντας έτσι την συμπαράστασή τους στους Ουκρανούς συναθλητές τους!
    Photo by Stephen Galvan
    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.