Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

  Κοινωνικά Δίκτυα:

  Top
  1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. /
  3. Τελευταία Άρθρα
  4. /
  5. Στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί...

  Blog

  Στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί το 2024 το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αρσης Βαρών Παίδων – Κορασίδων

  Mία ακόμη κορυφαία διεθνή διοργάνωση άρσης βαρών θα διεξαχθεί στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας την παγκόσμια προσοχή του αθλήματος.

  Το 2024 θα γίνει στη Θεσσαλονίκη το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αρσης Βαρών Παίδων – Κορασίδων μετά από απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας του αθλήματος (EWF) που αναγνώρισε την επιτυχία που είχε στο Ηράκλειο της Κρήτης, η διεξαγωγή τον Μάιο του 2022, του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών Εφήβων – Νεανίδων.

  Είναι χαρακτηριστικό ότι τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών έδωσαν ομόφωνα τη διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη με ψήφου 13-0, έναντι των υποψηφιοτήτων της Αλβανίας και του Ισραήλ.

  «Πρόκειται για μεγάλη αναγνώριση της Ελλάδας αλλά και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών, η ανάθεση αυτής της διοργάνωσης» λέει ο Ολυμπιονίκης και Γενικός Γραμματέας της ΕΟΑΒ Πύρρος Δήμας και προσθέτει: «Η εμπιστοσύνη που έχουν οι άνθρωποι του αθλήματος στην ΕΟΑΒ είναι μεγάλη και έγινε ακόμα μεγαλύτερη μετά την άρτια διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Κρήτη. Με τη φιλοξενία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων Κορασίδων στη Θεσσαλονίκη, η ελληνική άρση βαρών θα κάνει ένα ακόμη βήμα προόδου και όλοι στη διοίκηση της Ομοσπονδίας θα δουλέψουμε σκληρά για την επιτυχία της διοργάνωσης.»

  Ο χρόνος διεξαγωγής της διοργάνωσης αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα!

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.