Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. Τρία Πανελλήνια ρεκόρ η...

    Blog

    Τρία Πανελλήνια ρεκόρ η Μπεντέλη στο Ευρωπαϊκό

    ΜπεντέληΣπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε η Κωνσταντίνα Μπεντελη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Αρσης Βαρών που διεξάγεται στη Γεωργία. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στην κατηγορία των 5κ. σημείωσε τρία Πανελλήνια ρεκόρ και οι λεπτομέρειες της στέρησαν ένα μετάλλιο.

    Σε έναν από τους πλέον εντυπωσιακούς αγώνες το μετάλλιο στο αρασέ κρίθηκε στο ένα κιλό. Η Μπεντέλη βελτίωσε δύο φορές το Πανελλήνιο ρεκόρ στο αρασέ. Αρχικά σήκωσε 92κ. και εν συνεχεία 95κ. Στην 3η της προσπάθεια επιχείρησε να σηκώσει 97κ. μια επίδοση που θα της έδινε το ασημένιο μετάλλιο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια απέτυχε και έμεινε 4η με ένα κιλό λιγότερο από τις θέσεις του βάθρου. Το προηγούμενο πανελλήνιο ρεκόρ ήταν στα 91κ. και ήταν δικό της.

    Στο ζετέ η Μπεντελη ξεκίνησε με επιτυχημένη προσπάθεια στα 112κ. που αποτέλεσε Πανελλήνιο ρεκόρ, καθώς έσπασε το Πανελλήνιο στάνταρ που ήταν 111κ. Στη συνέχεια, όμως, δεν μπόρεσε να σηκώσει τα 116κ. και τα 118κ. και κατέλαβε την πέμπτη θέση

    Στο σύνολο με 207κ. ήρθε έκτη, αλλά η απόδοσή της αποτελεί νέο Πανελλήνιο ρεκόρ, καθώς κατέρριψε το προηγούμενο με  που κατείχε η ίδια.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.