Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Τελευταία Άρθρα
    4. /
    5. Στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή...

    Blog

    Στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή η αντιπροσωπεία της EWF μαζί με τον Πύρρο Δήμα

    Mετά τη Θεσσαλονίκη, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών (EWF) Antonio Conflitti και ο Γενικός Γραμματέας Milan Mihajlovic, συνέχισαν τις επαφές στην Αθήνα και μαζί με τον Ολυμπιονίκη και Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών Πύρρο Δήμα, επισκέφτηκαν την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

    Οι εκπρόσωποι της EWF συναντήθηκαν σε εγκάρδιο κλίμα με τον Πρόεδρο Σπύρο Καπράλο και τον Γενικό Γραμματέα Μανώλη Κολυμπάδη και ανέλυσαν τις εξαιρετικές σχέσεις της ΕΟΕ με την EWF με τις δύο πλευρές να επιβεβαιώνουν τη διάθεση για ακόμα καλύτερη συνεργασία, ενώ συζητήθηκε και η στήριξη από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή του αθλήματος που έχει προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις στους Έλληνες.

    Επίσης ο κ. Antonio Conflitti πρότεινε στον κ. Καπράλο με την ιδιότητα του ως Προέδρου των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών να εξετάσει το θέμα της εισαγωγής της άρσης βαρών, στο πρόγραμμα των Ευρωπαϊκών Αγώνων, κάτι που ο κ. Καπράλος είδε θετικά.

    Τέλος παρουσιάστηκε στους αξιωματούχους της ΕΟΕ, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Παίδων – Κορασίδων & U15 που θα διεξαχθεί στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης από τις 15 μέχρι και τις 23 Ιουνίου και αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 400 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ευρώπη.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.