Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Επικαιροτητα
    4. /
    5. Σημαντικές διακρίσεις για τη...

    Blog

    Σημαντικές διακρίσεις για τη ΔΕΗ

    Δύο σημαντικές διακρίσεις για τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού από τα Hellenic Responsible Businnes Awards χαροποιούν ιδιαίτερα την οικογένεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών που έχει τη τιμή να συνεργάζεται ποικιλοτρόπως με τη ΔΕΗ σε ετήσια βάση σε σημαντικές δραστηριότητες και δράσεις της.

    Άλλωστε το ένα από τα δυο αυτά βραβεία αφορούν αυτήν ακριβώς τη συνεργασία των δύο πλευρών που απλώνεται επιπλέον σε διάφορους τομείς.

    Η ΔΕΗ λοιπόν απέσπασε βραβείο στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στον πυλώνα αθλητισμού και πολιτισμού καθ όσον σε αγαστή συνεργασία με αθλητικές ομοσπονδίες, όπως η ομοσπονδία άρσης βαρών υποστηρίχθηκαν αθλητικές διοργανώσεις που φιλοξενήθηκαν σε περιοχές άρρηκτα συνδεδεμένες με τις παραγωγικές δραστηριότητες της, όπως για παράδειγμα πανελλήνια πρωταθλήματα και κύπελλα Ελλάδας και επιλέκτων αθλητών. Εκδηλώσεις που προσέθεσαν πέρα από το αγωνιστικό τομέα και ενημερωτικές ημερίδες με θέματα όπως υγιεινή διατροφή, παρουσίαση της άρσης βαρών, προπόνηση δύναμης σε αναπτυξιακές ηλικίες κα.

    Η ΔΕΗ βραβεύτηκε επίσης στη κατηγορία διαχείρισης φυσικών πόρων για τη δημιουργία του υδροηλεκτρικού σταθμού του Ιλαρίωνα, ένα εξαιρετικά καινοτόμο έργο.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.