Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. Ο Πολύγυρος “αγκάλιασε” την...

    Blog

    Ο Πολύγυρος “αγκάλιασε” την Αρση Βαρών

    Με πολλά χαμόγελα, αλλά και θαυμασμό υποδέχτηκαν την οικογένεια της Αρσης Βαρών οι κάτοικοι του Δήμου Πολυγύρου. Στο Δημοτικό θέατρο πραγματοποιήθηκε επίδειξη του αθλήματος των δυνατών, όπου πάνω από 500 μικροί μαθητές έπιασαν μπάρα, φωτογραφήθηκαν και ζήτησαν αυτόγραφο από τον Πύρρο Δήμα.

    Το Δημοτικό θέατρο γέμισε ασφυκτικά και παιδιά από το 1,2, 3 δημοτικό σχολείο, καθώς και το γυμνάσιο του Πολυγύρου έμαθαν τα οφέλη της Ολυμπιακής Αρσης Βαρών στην καθημερινότητα ενός νέου ανθρώπου.

    Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης. Ο Δήμαρχος Πολυγύρου κ. Αστέριος Ζωγράφος αφού ευχαρίστησε την Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών για την άψογη συνεργασία και για το γεγονός ότι το πρωτάθλημα θα γίνει στον Πολύγυρο τόνισε: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να ανταποκριθούμε πλήρως στις ανάγκες της μεγάλης αυτής διοργάνωσης. Θέλουμε να δείξουμε στους νέους τον σωστό τρόπο εκγύμνασης και ελπίζουμε κάποια μέρα να δούμε και από το Δήμο μας έναν Ολυμπιονίκη».

    Ο τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης και μέλος της ΕΟΑΒ κ. Πύρρος Δήμας στάθηκε στην υπέροχη φιλοξενία και το πάθος που έδειξαν οι μικροί μαθητές γνωρίζοντας το άθλημα της Αρσης Βαρών: «Το όμορφο χαμόγελο των παιδιών είναι αυτό που σου μένει. Τα παιδιά της επαρχίας αγαπάνε τον αθλητισμό και δεν μπορούν να βλέπουν συχνά αθλητές και Ολυμπιονίκες, για αυτό είναι πιο ένθερμα στις εκδηλώσεις τους» τόνισε αρχικά ο Πύρρος Δήμας και πρόσθεσε: «θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον δήμαρχο Πολυγύρου κ. Ζωγράφο και τα μέλη του ΔΣ που αγκάλιασαν το πρωτάθλημα της Αρσης Βαρών. Στόχος μας είναι να διοργανώνουμε αγώνες σε απομακρυσμένες περιοχές και να γνωρίζουν τα παιδιά το άθλημά μας».

    Τέλος, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ελληνικής ομοσπονδίας Αρσης Βαρών κ. Γιώργος Ανατολίτης τόνισε: «Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα πλέγμα δράσεων, σε κάθε περιοχή που διοργανώνουμε Πανελλήνιο πρωτάθλημα.  Θέλουμε να μεταφέρουμε τις αξίες του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι στα νέα παιδιά. Οι μαθητές είδαν ποια είναι η Αρση Βαρών και θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε ένα ή δύο σωματεία στην Χαλκιδική»

    Το αγωνιστικό πρόγραμμα των αγώνων ξεκινάει την Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ θα συνεχιστεί και το Σαββατοκύριακο.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.