Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Τελευταία Άρθρα
    4. /
    5. Ο Θοδωρής Ιακωβίδης 8ος...

    Blog

    Ο Θοδωρής Ιακωβίδης 8ος στην Ευρώπη!

    Στους 8 καλύτερους αθλητές της Ευρώπης ανήκει ο Θοδωρής Ιακωβίδης που αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα άρσης βαρών του Ερεβάν, στην κατηγορία των 89 κιλών.
    Ο πρωταθλητής του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε τον αγώνα με 338 κιλά και την 8η θέση στο σύνολο, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την αξία του.
    Ο Ιακωβίδης είχε τρεις επιτυχημένες προσπάθειες στο αρασέ, στα 150, τα 155 και τα 158 κιλά, όπου πήρε και την 7η θέση. Στο επολέ ζετέ, σήκωσε με τη δεύτερη τα 180 κιλά και έχασε την πρώτη στο ίδιο βάρος και την τρίτη στα 185, με αποτέλεσμα να καταταγεί ένατος στην κίνηση!
    Αμέσως μετά τον αγώνα ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Χρήστος Τριφύλλης και ο Εθνικός Προπονητής Γιώργος μαρκούλας του μετέφεραν τα συγχαρητήρια της ΕΟΑΒ για την προσπάθεια του.


    Nωρίτερα, η Δέσποινα Χαριτοπούλου και η Δέσποινα Πολακτσίδου αγωνίστηκαν στο Β’ γκρουπ στα 76κ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος άρσης βαρών. Η Χαριτοπούλου πήρε την 14η θέση με 187 κιλά στο σύνολο . Η Δέσποινα ήταν 15η με 84 κιλά στο αρασέ και 15η με 103 κιλά στο επολε ζετέ.
    Στο ίδιο γκρουπ η Δέσποινα Πολακτσίδου κατετάγη 16η με 185 κιλά στο σύνολο. Ηταν 18η στο αρασέ με 80 κιλά και 14η στο επολέ ζετέ με 105 κιλά.
    Με τα τρία αυτά παιδιά ολοκληρώθηκε η παρουσία της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα άρσης βαρών. Η ΕΟΑΒ θέλει να ευχαριστήσει όλες τις αθλήτριες και τον αθλητή για την εμφάνιση τους, τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Χρήστο Τριφύλλη, τον Εθνικό Προπονητή Γιώργο Μαρκούλα καθώς και την Αρχηγό Αποστολής Αννα Στρούμπου.
    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.