Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Επικαιροτητα
    4. /
    5. Ολοκληρώθηκε το προπονητικό τεστ

    Blog

    Ολοκληρώθηκε το προπονητικό τεστ

    Πραγματοποιήθηκε χθες προπονητικό τεστ στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και όλη η αφρόκρεμα της Αρσης Βαρών αγωνίστηκε με στόχο την είσοδο στην προεθνική ομάδα των Ανδρών – Γυναικών για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Καζακστάν, αλλά και των Εφήβων – Νεανίδων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Κύπρο.

    Τα ατομικά ρεκόρ ήταν πολλά και πολύ καλή η γενικότερη εικόνα των αθλητών. Ο πρόεδρος της τεχνικής Επιτροπής Ευάγγελος Προκοπίδης δήλωσε: “Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το επίπεδο των αθλητών. Ολοι βελτίωσαν τις επιδόσεις τους και πρέπει να συγχαρούμε τους αθλητές και τους προπονητές γι αυτό. Θυσίασαν προσωπικές στιγμές και τις διακοπές τους για να είναι έτοιμοι. Στόχος της ομοσπονδίας είναι να συμμετάσχει στις δύο μεγάλες διοργανώσεις με τον μεγαλύτερο αριθμό αθλητών, παρά τις αντίξοες οικονομικές συγκυρίες που επικρατούν στον Ελληνικό αθλητισμό και κατ’ επέκταση και στην Αρση Βαρών. Το 2014 ήταν μία δύσκολη χρονιά. Λύσαμε προβλήματα δεκαετιών και προσδοκούμε το 2015 να είναι η χρονιά που θα αφήσουμε πίσω μας τα προβλήματα των τελευταίων χρόνων και να γυρίσει σελίδα η Αρση Βαρών. Βγαίνουμε από την στενωπό κι έχουμε τη δυνατότητα να προγραμματίσουμε την αγωνιστική πορεία της ομοσπονδίας κάτω από καλύτερες συνθήκες” τόνισε χαρακτηριστικά.

    Στα αγωνιστικά, το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και πολλά παιδιά έκαναν ατομικό ρεκόρ! Υστερα από την απόφαση της τεχνικής επιτροπής και με βάση τις επιδόσεις των παιδιών στην Εθνική κλήθηκαν:

    Αντώνης Μαρτασίδης (Ανδρών και Νέων), Θοδωρής Ιακωβίδης (Ανδρών και Νέων), Δαθίδ Καβελασβίλι (Ανδρών), Μανώλης Μαριανάκης (Αναπληρωματικός Ανδρών), Χρήστος Σαλτσίδης (Ανδρών), Ευστάθιος Στρουμπής (Ανδρών και Νέων), Αρθούρος Ακριτίδης (Ανδρών), Σπάρτακος Χοψονίδης (Εφήβων), Αννα Αθανασιάδου (Γυναικών), Παντελής Ριζούλης (Εφήβων), Αλέξανδρος Κουβάκας (Αναπληρωματικός Ανδρών), Αννα Μπογά (Νεανίδων), Ελένη Κωνσταντινίδη (Γυναικών και Νεανίδων), Πιλάτος Κουνατίδης (Νεων), Μιχάλης Βασιλόπουλος (Νέων), Σταύρος Πολυχρονόπουλος (Εφήβων) και Σπύρος Σταματιάδης (Αναπληρωματικός Ανδρών).

    Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Βαλέριος Λεωνίδης έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητών: “Είμαι σε πολύ ευχάριστη θέση, μετά το τεστ που κάναμε. Είμαι πραγματικά αισιόδοξος, γιατί όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν είχαν πολύ καλές επιδόσεις και φάνηκε ότι δούλεψαν σκληρά. Ηρθαν εδώ και έδειξαν πολύ μεγάλη θέληση. Οι περισσότεροι από αυτούς έκαναν προσωπικά ρεκόρ. Από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Φλώρινας είχαμε πολύ μεγάλη διαφορά κι αυτό δείχνει ότι τα παιδιά είναι αποφασισμένα να σηκώσουν πολλά κιλά και θέλουν να συμμετάσχουν στις μεγάλες διοργανώσεις. Γι αυτό και το τεχνικό επιτελείο έχει μεγάλες ελπίδες γι αυτά τα παιδιά!”

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.