Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. Μπεντέλη: “Φεύγω από το...

    Blog

    Μπεντέλη: “Φεύγω από το Ευρωπαϊκό με ψηλά το κεφάλι”

    Χαρούμενη για τα δύο Πανελλήνια ρεκόρ Νέων Γυναικών που σημείωσε εμφανίστηκε η Κωνσταντίνα Μπεντέλη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μίλησε στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών για την επιτυχία της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Νορβηγίας τόνισε ότι ήταν έτοιμη για το Πανελλήνιο ρεκόρ, ενώ αποκάλυψε πως δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από την 11η θέση που κατέλαβε.

    “Ψυχολογικά και αγωνιστικά νομίζω ότι ήμουν έτοιμη για τα Πανελλήνια ρεκόρ. Πίστευα ότι θα μπορούσα να σηκώσω τα κιλά, μιας και οι προπονήσεις το τελευταίο διάστημα πήγαιναν εξαιρετικά. Είμαι πολύ χαρούμενη από το Πανελλήνιο ρεκόρ και τέτοιες διακρίσεις σου δίνουν μεγάλη δύναμη για τη συνέχεια” τόνισε αρχικά η Μπεντέλη και στη συνέχεια σχολίασε τη συνολική της εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

    “Παρόλα αυτά δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένη. Η 11η θέση στην Ευρώπη νομίζω δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική μου αξία και θα μπορούσα να είχα πάρει καλύτερη θέση. Είμαι όμως πολύ χαρούμενη. Ηρθα εκπροσώπησα την Ελλάδα, σημείωσα δύο Πανελλήνιο ρεκόρ Νέων Γυναικών και φεύγω από τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι”.

    Τέλος η Κωνσταντίνα Μπεντέλη τόνισε ότι υπάρχει μέλλον στην ελληνική Αρση Βαρών: “Πιστεύω ότι η Ελλάδα μπορεί και αξίζει να πάρει Ολυμπιακές προκρίσεις για το Ρίο. Οι αθλητές μας έχουν ταλέντο και αξίζει ο κόσμος στην Ελλάδα να αγκαλιάσει ξανά την Αρση Βαρών. Να αγαπήσει αυτό το άθλημα που μας έχει προσφέρει τόσες χαρές. Μα πάνω από όλα αξίζει όλοι εμείς που είμαστε μέσα στην Αρση Βαρών να ενωθούμε και να προβάλουμε όσο μπορούμε το άθλημά μας”.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.