Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. Μεγάλη συμμετοχή στις σχολές...

    Blog

    Μεγάλη συμμετοχή στις σχολές κριτών

    κριτεςΜε μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησαν  τα μαθήματα στις  σχολές κριτών Γ’  κατηγορίας  σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Περισσότεροι από 70 υποψήφιοι κριτές παρακολούθησαν τη σχολή με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εισηγητές ήταν οι διεθνείς  κριτές:  Δημήτρης Ηλιάδης (στην Αθήνα) και Τάσος Κασμέρης (Θεσσαλονίκη).

    Τα μαθήματα θα συνεχιστούν στους Περιφερειακούς Αγώνες, όπου θα υπάρχει η πρακτική εκπαίδευση. Μετά την ολοκλήρωση τις σχολής οι υποψήφιοι κριτές θα δώσουν εξετάσεις για να πάρουν το πτυχίο τους.

    Αν και βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς έχουμε ήδη σχεδιάσει και υλοποιήσει ένα σημαντικό μέρος του προγράμματος επιμόρφωσης της ΕΟΑΒ» δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών Κώστας Κορλός και πρόσθεσε: «Ξεκινήσαμε με το Σεμινάριο για την Ολυμπιακή Άρση Βαρών στο οποίο κεντρικός εισηγητής είναι ο Χρήστος Ιακώβου και το οποίο ολοκληρώνεται στις 23 και 24 Φεβρουαρίου. Επίσης  η  διοργάνωση Σχολών Κριτών Γ’ κατηγορίας που διεξήχθη με μεγάλη συμμετοχή στις 18/2 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ προγραμματίζονται αντίστοιχες διοργανώσεις σε  Γιάννενα, Χανιά, Δράμα. Μια  ιδιαίτερα  σημαντική εξέλιξη στον τομέα της εκπαίδευσης και ανάπτυξης  του αθλήματος είναι η έγκριση από την ΓΓΑ  της  διοργάνωσης Σχολών  Προπονητών Άρσης Βαρών  Γ ‘ κατηγορίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη,  μετά μάλιστα από 14 χρόνια. Όλες αυτές οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες  είναι ενταγμένες στην στρατηγική μας για το μέλλον του αθλήματος και  την ανάπτυξη της άρσης βαρών σε όλες τις περιοχές της πατρίδας μας»

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.