Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. Η “ΑΘΛΟΣ” στο πλευρό...

    Blog

    Η “ΑΘΛΟΣ” στο πλευρό της Αρσης Βαρών για νέους Αθλους

    arsi varon

    Μια ελληνική εταιρεία, ολοένα και περισσότερο εξελισσόμενη στην αγορά και μάλιστα με στόχους, πέραν από τους εμπορικούς, την ανάμειξη της και τη στήριξη δηλαδή του αθλητισμού της Ελλάδας τέθηκε στο πλευρό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών.

    Η εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής, υψηλής ποιότητας, αθλητικού ρουχισμού ΑΘΛΟΣ θα βαδίσει από κοινού με το άθλημα των δυνατών καθ όσον τόσο οι στόχοι όσο και τα όνειρα των δύο πλευρών συμπλέουν απόλυτα.

    Η διάρκεια της συνεργασίας της EOAB με την εταιρεία ΑΘΛΟΣ θα έχει αρχικά διάρκεια 1.5 έτους και ως κύριο αντικείμενο έχει τη χορηγία σε είδος τη κάλυψη των αναγκών σε αθλητικό υλικό του συνόλου των κλιμακίων των εθνικών ομάδων.

    Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας είναι ο κ. Θεόδωρος Βαντόλας.

    Η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών προχωρεί φέτος με ένα ακόμα σημαντικό πρόγραμμα ενίσχυσης των αθλητών και αθλητριών μας, που προέρχεται καθαρά από την συνεισφορά της ιδιωτικής πρωτοβουλίας με κύριο στόχο τη βελτίωση και την εξέλιξη των συνθηκών προετοιμασίας του έμψυχου δυναμικού του συνόλου των εθνικών μας ομάδων.

    Ο κ.Θεόδωρος Βαντόλας υπήρξε σε νεαρή ηλικία πρωταθλητής κωπηλασίας στα Ιωάννινα, από όπου κατάγεται και δραστηριοποιείται σήμερα η εταιρεία ΑΘΛΟΣ.

    Να τι λέει για την έναρξη της συμφωνίας:

    «Είμαστε μια αμιγώς ελληνική εταιρεία και βέβαια μέσα στις προθέσεις μας υπάρχει και η ανάγκη στήριξης του ελληνικού αθλητισμού. Μιλήσαμε με τον κ.Πύρρο Δήμα και τον Γεν.Γραμματέα της EOAB κ. Φώτη Καιμενάκη και πολύ γρήγορα αντιληφθήκαμε ότι πρόκειται για συνεργάσιμους ανθρώπους με πολλά όνειρα για το άθλημα. Μη ξεχνάμε ότι τα Ιωάννινα πέρα από την κωπηλασία έχουν ισχυρή παράδοση και στην άρση βαρών. Έτσι θελήσαμε να ακολουθήσουμε μια κοινή πορεία με βασικό στόχο την αναγέννηση του αθλήματος και μια νέα καταξίωση σε επίπεδο διακρίσεων».

    Ο Πρόεδρος της ΕΟΑΒ Πύρρος Δήμας δηλώνει:

    «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη νέα αυτή συμφωνία που θα μας βοηθήσει τα μέγιστα στην αναγέννηση του αθλήματος. Περισσότερο όμως επειδή γνωρίσαμε ανθρώπους όπως τον Πρόεδρο της ΑΘΛΟΣ Θεόδωρο Βαντόλα που αμέσως εξέφρασε τη θέληση, τη χαρά και την επιθυμία του να πορευτούμε μαζί στο δρόμο προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Πρόκειται για έναν καταπληκτικό άνθρωπο που ήδη θεωρούμε φίλο για πάντα στην οικογένεια της άρσης βαρών».

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.