Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Συλλογοι
    4. /
    5. Α.Σ.Μακεδονία 93

    Blog

    Α.Σ.Μακεδονία 93

    Ο Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονία 93, ιδρύθηκε το 1993 από τον Κωνσταντίνο Καραγιάννη, με σκοπό την ανάπτυξη και διάδοση του αθλητισμού και του καθαρού, χωρίς δόλο,  συναγωνισμού.

    Την ίδια χρονιά έλαβε αναγνώριση από την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών και στη συνέχεια αναγνωρίστηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Αντιπτέρισης, από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και από τον ΣΕΓΑΣ.Φωτο

    Ο Σύλλογός μας με την καθοδήγηση της Προέδρου Δέσποινας Χατζοπούλου και όλου του Δ.Σ. δραστηριοποιείται σήμερα στα αθλήματα της Άρσης – Βαρών και Αντιπτέρισης, και είναι αναγνωρισμένος  από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σύμφωνα με τον νέο Αθλητικό Νόμο.

    Σε ότι αφορά την δραστηριότητα του τμήματος της Άρσης Βαρών, αυτό απαρτίζετε από αθλητές όλων των ηλικιακών κατηγοριών (Παίδων, Εφήβων, Νέων Ανδρών, Ανδρών), με πολλές και σημαντικές, ατομικές  και ομαδικές διακρίσεις, στο πέρασμα των χρόνων. Ποιο αναλυτικά, ο σύλλογος μας με την εξαίρετη δουλειά του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής – Προπονητή Καραγιάννη Γιάννη, έχει αναδείξει στο πέρασμα των χρόνων, πολλούς πρωταθλητές (Τζέκος Γιώργος, Νότης Ανδρέας, Παγωνούδης Άγγελος, Παγωνούδης Παύλος και άλλοι), με πιο πρόσφατη την κατάκτηση της 1ης θέσης στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα 2015, στις κατηγορίες Παίδων, Εφήβων και Νέων Ανδρών και Ανδρών των 56 κιλών από τον Ισμαϊλάνι Νεκτάριο, 1ης Θέσης Νέων Ανδρών από τον Μπαρμπεράκη Γιώργο κατ. +105 και 3ης θέσης από τον Κωνσταντίνο Καραγιάννη κατ. 56κ Παίδων, κατακτώντας την 6η ομαδική βαθμολογία στα Πρωταθλήματα Εφήβων και Ν. Ανδρών.

     

    Πληροφορίες: Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο (e-mail) a.s.makedonia93@gmail.com  Προπονητής Καραγιάννης Ιωάννης 6947812083 και στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο  Θεσσαλονίκης (Πελέ ντε Σπόρ), αιθ. Άρσης – Βαρών Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή απόγευμα.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.