Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. Η νέα ιστοσελίδα της...

    Blog

    Η νέα ιστοσελίδα της ΕΟΑΒ

    Η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών (ΕΟΑΒ) προχωράει, ύστερα από την επίλυση μιας σειράς σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που προέρχονταν από το πρόσφατο παρελθόν και εμπόδιζαν κινήσεις άμεσης αναδιοργάνωσης, προώθησης και ανάπτυξης του αθλήματος, στην επαναλειτουργία και μάλιστα σε νέες βάσεις της ιστοσελίδας μας.

    Ένα απαραίτητο εργαλείο επικοινωνίας στο σύγχρονο κόσμο όχι μόνο μεταξύ των φίλων του αθλήματος των δυνατών ανά τον κόσμο αλλά ακόμα – ακόμα και μεταξύ υμών, των αθλητών, των παραγόντων, των προπονητών, των ίδιων των σωματείων μας που καθημερινά πασχίζουν για καλύτερες ημέρες.

    Καλύτερες ημέρες που έρχονται με τη συμμετοχή, το μεράκι και τη σκληρή δουλειά όλων μας.

    Πρώτος στόχος λοιπόν είναι η καλύτερη προβολή των δραστηριοτήτων των σωματείων μας, των εθνικών ομάδων και της ίδιας της ομοσπονδίας.

    Ιδέες αναμφίβολα υπάρχουν αλλά αυτή η δεξαμενή γνώσης δεν έχει πυθμένα. Ζητάει και θέλει να δεχθεί με επιμονή και τις δικές σας προτάσεις για ένα περισσότερο θαυμαστό αποτέλεσμα.

    Όπως δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιστορία μας, έτσι δεν πρέπει να αφήνουμε και στη τύχη το μέλλον μας.

    Η ιστοσελίδα μας αρχικά εισέρχεται σε μία μικρής χρονικής διάρκειας δοκιμαστικής μορφής και με τη πάροδο του χρόνου θα ανανεώνεται συνεχώς σε πληροφορίες που όσον αφορά το παρελθόν θα πρέπει να ελεγχθούν εκ νέου.

    Νιώθουμε σίγουροι ότι αυτή η ανακαινισμένη ιστοσελίδα μας θα προκαλέσει ενδιαφέρον και διάθεση για συμμετοχή όλων μας με πληροφορίες από τη καθημερινότητα και τις δραστηριότητες των σωματείων και των αθλητών μας καθώς και νέα από ολόκληρο τον μαγικό κόσμο της άρσης βαρών.

    Άλλωστε η τεχνολογία σήμερα μας επιτρέπει μια τέτοια σχέση και συνεργασία για το άθλημα μας με όλες τις χώρες του πλανήτη γή.

    Καλή αρχή λοιπόν με το ξεκίνημα και της νέας χρονιάς.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.