Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. Συνεχίζεται την Κυριακή η...

    Blog

    Συνεχίζεται την Κυριακή η αγωνιστική δράση της ΕΟΑΒ

    Η πρεμιέρα της πρώτης διοργάνωσης άρσης βαρών της χρονιάς συνεχίζεται και τη προσεχή Κυριακή σε άλλες δύο πόλεις της περιφέρειας με τη συμμετοχή σωματείων της περιοχής.

    Τη σκυτάλη λαμβάνουν τώρα η Δράμα και ο Τύρναβος ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η πρώτη φάση των αγώνων που κατά γενική ομολογία σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

    Ήδη τις προηγούμενες ημέρες σε Χανιά,Θεσσαλονίκη, Πρέβεζα και Αθήνα υπήρξε σημαντική, σε αριθμούς, συμμετοχή αθλητών και αθλητριών, ιδιαίτερα στη Κρήτη όπου η κακοκαιρία έπληξε σφοδρά τη μεγαλόνησο.

    Μάλιστα ακόμα μεγαλύτερος ήταν ο αριθμός των πρωτοεμφανιζόμενων νεαρών αθλητών που σε συνδυασμό με τις επιδόσεις τους παρουσίασαν τη θαυμάσια δουλειά που συντελείται στο άθλημα μας από τα σωματεία και τους προπονητές τους που επιδεικνύουν ολοένα αυξανόμενη βελτίωση σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

    Σε όλα αυτά να προσθέσουμε και συνάμα να επισημάνουμε τη παρουσία μεγάλου αριθμού φιλάθλων σε όλες τις πόλεις που φιλοξένησαν ομίλους της διοργάνωσης σε τοπικό επίπεδο.

    Το πρόγραμμα ανάπτυξης της άρσης βαρών είναι σωστά δομημένο ώστε λίαν συντόμως τα αποτελέσματα σε αύξηση και άνοδο των ατομικών επιδόσεων των αθλητών μας να προσφέρει τα μέγιστα σε αισιοδοξία για ένα σαφώς καλύτερο αύριο.

    «Η διοίκηση μας έχει θέσει προ πολλού τα θεμέλια ανάπτυξης στα κύτταρα του αθλητισμού μας, δηλαδή τα σωματεία μας, που εν μέσω οικονομικών προβλημάτων
    συνεχίζουν με τη παραγωγή ταλέντων και φυσικά με τη προσέλκυση νέων αθλητών και αθλητριών, όπως παρατηρήσαμε σε αυτή τη πρώτη φάση της διοργάνωσης του 2019» λέει ο πρόεδρος της ΕΟΑΒ Πύρρος Δήμας.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.