Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. Συγκλονίζει ο Κωστας Δήμου

    Blog

    Συγκλονίζει ο Κωστας Δήμου

    Ο Κωστας Δήμου με μια ανάρτηση του σήμερα στα social media συγκίνησε με την αφήγηση της προσωπικής του ιστορίας. Ο παραολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών σε πάγκο, σαν σήμερα πριν 12 χρόνια είχε το σοβαρό ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή. Ένα ατύχημα, όμως, που δεν του αλλοίωσε το χαρακτήρα. Με πολλά χαμόγελα και προσπάθεια έγινε παραολυμπιονίκης και συνεχίζει να μάχεται για τα όνειρα του.

    Η κατάθεση ψυχής του Κώστα Δήμου αποτελεί ένα μήνυμα για όλους, ειδικά την περίοδο που ζούμε, με τις πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε λόγω του κορονοϊού.

    Ακολουθεί η ανάρτηση του Κώστα Δήμου

    “Σαν σήμερα πριν 12 χρόνια περίμενα να με βρουν μέσα στο αδρευτικο κανάλι που είχα πέσει παγωμένος μέσα στα νερά αρκετά τραυματισμένος σε ημιλιπόθυμη κατάσταση με το μόνο πράγμα στο μυαλό μου ότι πρέπει να ζήσω. Όσο μπορώ μέχρι να με βρουν, γιατί ήδη είχαν περάσει πολλές ώρες και σίγουρα δεν θα άντεχα και πολύ παραπάνω.Το θαύμα μετά από μια παράκληση προς τον Θεό έγινε και μετά από λιγη ώρα με βρήκε από το πουθενα λες και τον έστειλε κάποιος ένας αγρότης της περιοχής και τώρα είμαι εδώ και ζω την ζωή μου. Οχι όπως την είχα φανταστεί πριν από το ατύχημα, αλλά την ζω όπως μπορώ και μ’ αρέσει. Πάντα με χαμόγελο έστω κι αν απο πίσω κρύβονται πολλά, που ξέρουν μόνο οι κοντινοί μου.

    Αυτό που θέλω να πω είναι να μην σπαταλάτε ούτε μια ώρα από την ζωή σας και να τη ζείτε κάθε μέρα κάνοντας όνειρα και βάζοντας στόχους μικρούς κ μεγάλους γιατί μέσα από αυτά ζούμε και να μην τα παρατάτε ότι κι αν σας συμβαίνει γιατί η ζωή είναι σκληρή αλλά έχει κ τα ωραία της κ μια φορά την ζούμε.Το κεφάλι ψηλά με ένα χαμόγελο κ συνεχίζουμε για τις επόμενες δυσκολίες γιατί μπορούμε”.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.