Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. Στην Πυλαία το 1ο...

    Blog

    Στην Πυλαία το 1ο Διεθνές Κύπελλο Ελλάδας – Κύπρου

    Διπλή.. γιορτή του αθλήματος θα αποτελέσουν οι αγώνες της Αρσης Βαρών που θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Παρασκευή στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Εκτός από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, Νέων Ανδρών, Νέων – Γυναικών, θα διεξαχθεί παράλληλα και το 1ο Διεθνές Κύπελλο Ελλάδας – Κύπρου που θα ξεκινήσει φέτος και πρόθεση όλων είναι να γίνει θεσμός, και να πραγματοποιείται σε κάθε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

    Ο πρόεδρος της ΕΟΑΒ Πύρρος Δήμας συναντήθηκε με τον ομόλογό του της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ανδρέα Ρουμπά και επιβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά ότι δυο ομοσπονδίες συνεργάζονται άψογα και είναι ενωμένες σαν μια γροθιά!

    Στο διεθνές τουρνουά θα συμμετάσχουν 8 αθλητές και 8 αθλήτριες από κάθε χώρα και τα αποτελέσματά τους θα υπολογιστούν με βάση το RobiPoint. Η χώρα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς θα είναι και η νικήτρια.

    Η ΕΟΑΒ στηρίζει έμπρακτα την Κυπριακή Ομοσπονδία, σε θέματα ανάπτυξης  σε όλους τους τομείς του αθλήματος και αναγνωρίζει τη νυν διοίκηση ως το νόμιμο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΑΒ όπως άλλωστε και η Παγκόσμια Ομοσπονδία  (IWF).

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.