Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Συλλογοι
    4. /
    5. Π.Α.Κ. Χαλανδρίου

    Blog

    Π.Α.Κ. Χαλανδρίου

    Το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου, ιδρύθηκε το έτος 1993, από μια ομάδα ανθρώπων που προέρχονται από το αθλητικό κίνημα, με σκοπό να δρομολογήσουν στην πόλη του Χαλανδρίου, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή συνθήκες και προϋποθέσεις αγωνιστικής άθλησης.

    Σήμερα το αθλητικό μας Σωματείο, πέραν της Άρσης Βαρών, καλλιεργεί τα αθλήματα της Καλαθοσφαίρισης, της Πετοσφαίρισης και της Ποδηλασίας και στα δέκα πέντε (15) αθλητικά του τμήματα, φιλοξενεί διακόσιους σαράντα (240) αθλητές, αγόρια και κορίτσια, κάτω από την υπεύθυνη καθοδήγηση οκτώ (8) συνεργατών – προπονητών και ενός σταθερού Καρδιολόγου Ιατρού.

    Ειδικά για το τμήμα της Άρσης Βαρών, που βρίσκεται στην κορωνίδα της λειτουργίας του Συλλόγου μας, αισθανόμαστε ιδιαίτερη δικαίωση, γιατί όλα αυτά τα χρόνια φιλοξενήσαμε δεκάδες αξιόλογους αθλητές και αθλήτριες, που επί σειρά ετών πρωταγωνίστησαν τόσο σε Εθνικό, όσο και σε Διεθνές επίπεδο, κατακτώντας εκατοντάδες μετάλλια και έπαθλα.
    Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην κατάκτηση των τεσσάρων (4) μεταλλίων, από την Πρωταθλήτρια των 53 κιλών, Παναγιώτα Μούρμουρα, στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Κορασίδων, των ετών 2000 και 2001, που έγιναν αντίστοιχα, στη Σλοβακία και την Αυστρία.

    Τίμησαν το Σωματείο μας με την παρουσία τους αλλά και την αγωνιστικότητα τους, οι παρακάτω αθλητές μας, που αγωνίστηκαν σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, όπως οι: Ευτυχία Ανανιάδου, (5η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών, της Τιφλίδας, το έτος 2015), Περικλής Ζεγγίνης, Ξένια Στρούζα, Χάρης Λιάρος, Ειρήνη Κουτσάφτη, όπως και οι Πρωταθλητές μας: Γιάννης Φρέρης, (1ος αθλητής του τμήματος), Παναγιώτης Τοπάλης, Κωνσταντίνα Φρέρη, Μανώλης Φραντζέσκος, Κατερίνα Ιγνατιάδη, Ηλίας Καλύβας, Πελαγία Γουρνή, Κυριάκος Πάτσης, Αναστασία Φρέρη, Νίκος Κάντρος, Γιάννης Σουκικιάν, Χρήστος Φούκας και πολλοί άλλοι.

    Αισθανόμαστε επίσης ιδιαίτερη τιμή που συνεργαστήκαμε με σπουδαίους προπονητές και εξαίρετες προσωπικότητες του αθλήματος μας και δημόσια τους ευχαριστούμε, για την δική τους ξεχωριστή συμβολή στην ανάπτυξη του τμήματος, όπως είναι οι: Γιάννης Κατσαϊδώνης, Κώστας Απολλωνάτος, Δημήτρης Ηλιάδης, Όλεγκ Πανατίδης, Παναγιώτης Δήμου και Αναστάσιος Μακρίδης.

    Οι κορυφαίες στιγμές για την Άρση Βαρών του Π.Α.Κ Χαλανδρίου, είναι η κατάκτηση της 2ης θέσης το έτος 2005 και της 4ης θέσης το έτος 2006, στην συνολική κατάταξη των Σωματείων όλης της Χώρας μας, η 5η θέση της Ευτυχίας Ανανιάδου, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών, της Τιφλίδας, το έτος 2015 και η κατάκτηση των τεσσάρων (4) μεταλλίων, από την Παναγιώτα Μούρμουρα, στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Κορασίδων.

    Η ύπαρξη και λειτουργία του Π.Α.Κ Χαλανδρίου, αποτελεί μια ξεχωριστή πορεία αυτοδημιουργίας, χωρίς ειδικές και επιμέρους βοήθειες από τους θεσμοθετημένους φορείς της Πολιτείας, αλλά ούτε με τις επιλεκτικές εγγραφές του παρελθόντος, έτοιμων ομογενών αθλητών, από την πλευρά της Ε.Ο.Α.Β.

    Έμβλημα του Σωματείου μας είναι ο αετός, μαζί με τους κλάδους άθλησης, που συμβολίζει τον ασυμβίβαστο χαρακτήρα, την δύναμη και την υπερηφάνεια του Συλλόγου μας.
    Χρώματα μας είναι το μπλέ με το λευκό, συνώνυμα της Εθνικής μας οντότητας.

    Η φιλοξενία κάθε παιδιού άνω των έξι (6) ετών, στις τάξεις των αθλητικών μας τμημάτων, αποτελεί για το Σωματείο μας, ξεχωριστή χαρά και τιμή.

    Η έδρα του Σωματείου μας βρίσκεται στην οδό Κυδωνίας 18 και Μεθώνης, τ.κ 152-31, Χαλάνδρι Αττικής, τηλέφωνο και φαξ επικοινωνίας 210 67 17 300 και 6977 827 630.

    Η σελίδα μας στο facebook : Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου και e-mail: pakx@otenet.gr

    Post Tags:
    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.