Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. Πύρρος Δήμας: «Η επιμονή...

    Blog

    Πύρρος Δήμας: «Η επιμονή και οι προσπάθειες αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς»

    Η ελληνική άρση βαρών αρχίζει εκ νέου και «ζηλεύει» σιγά – σιγά το ένδοξο παρελθόν της. Ύστερα από μια σειρά καινοτόμων αποφάσεων της νέας διοίκησης της ΕΟΑΒ τα πρώτα θετικά αποτελέσματα της αναδιοργάνωσης είναι πλέον ορατά.

    Προηγήθηκαν χρονικά τη τελευταία τριετία οι κατακτήσεις μεταλλίων σε ευρωπαικά και παγκόσμια πρωταθλήματα μικρών ηλικιακά κατηγοριών αλλά από χθες Παρασκευή οι επιτυχίες επανήλθαν και στη κατηγορία γυναικών.

    Η Ελένη Κωνσταντινίδη αναδείχθηκε βασίλισσα της κατηγορίας των 81 κιλών με δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλια. Έπρεπε να περάσουν 16 ολόκληρα χρόνια για να πανηγυρίσει η Ελλάδα και πάλι ένα χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ήταν το 2003 στο Λουτράκι όταν η Νατάσα Τσακίρη κέρδιζε το χρυσό μετάλλιο στο αρασέ της κατηγορίας των 63κ.

    «Η επιμονή της διοίκησης μας σε θεσμικές αλλαγές όσον αφορά τη λειτουργία των εθνικών μας ομάδων αλλά και γενικότερα της ΕΟΑΒ αρχίζουν και αποδίδουν καρπούς. Πόσο μάλλον όταν προέρχονται από διακρίσεις όπου επιτυγχάνονται και θαυμάσιες επιδόσεις» τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας Πύρρος Δήμας και πρόσθεσε: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Ελένη για την επιτυχία της, καθώς και σε όλα τα παιδιά που βελτίωσαν κατά πολύ τα προσωπικά τους ρεκόρ».

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.