Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. Πρωταθλητής στα ψέματα ο...

    Blog

    Πρωταθλητής στα ψέματα ο Γιάννης Γέροντας

    Τους τελευταίους μήνες η ομάδα συκοφάντησης του αθλήματος της Άρσης Βαρών και ο υποψήφιος πρόεδρος  κ. Γιάννης Γέροντας συνεχίζουν με λάσπη και ψέματα να κατηγορούν  το Δ.Σ.  της ΕΟΑΒ.

       Μετά τα όσα συκοφαντικά δήλωσε ο επικεφαλής της Ομάδας « διάσωσης » σε συνέντευξή του,  ότι δήθεν κάποιοι από την Ομοσπονδία ζήτησαν προμήθεια προκειμένου να διεξαχθεί  το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Κρήτη, και ότι το καταστατικό της Ομοσπονδίας τροποποιήθηκε για να «διευκολύνει»  τον Πύρρο Δήμα,   παρ΄ ότι προκλήθηκε  να παρουσιάσει δημόσια τα αποδεικτικά στοιχεία που έχει ή να στείλει αυτά άμεσα στον Εισαγγελέα , αλλά και να δηλώσει αν ο σύλλογος τον οποίο εκπροσωπεί ψήφισε ή όχι στην Γ.Σ. την τροποποίηση του καταστατικού, όχι μόνο δεν παρουσίασε μέχρι σήμερα στοιχεία, αλλά δεν έχει ούτε το θάρρος να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τα όσα ψευδή δηλώνει.

       Συνέχισε στην ίδια συνέντευξή του τα ψεύδη λέγοντας ότι  «Από το 2012 που έχουν τη διοίκηση δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από την ομοσπονδία όπου και πρόσφερα ».

      Από μια σύντομη επισκόπηση των στοιχείων της Ομοσπονδίας δεν διαπιστώθηκε κάτι τέτοιο.  Το σωματείο που ο κ. Γέροντας εκπροσωπεί έχει λάβει χρήματα για μετακινήσεις στους αγώνες  όπως ακριβώς συμβαίνει με όλα τα σωματεία που συμμετέχουν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα και ο ίδιος όσες φορές έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του, έχουν καλυφθεί τα έξοδά του (διαμονή και διατροφή), με κατάθεση στον προσωπικό του λογαριασμό τα έξοδα μετακίνησης.  Δεν εκπροσωπεί το σωματείο  του; Γιατί ψευδώς δηλώνει ότι δεν έλαβε ούτε ένα ευρώ;  Δεν παλεύουμε όλοι για τα σωματεία μας και το άθλημά μας;

       Η Ομοσπονδία, δεν ξεχώρισε ποτέ κάποιο σωματείο, όλα λαμβάνουν όσα δικαιούνται.

      Ο κ. Γιάννης Γέροντας συνεχίζει να λέει ψέματα στον κόσμο του αθλήματος. Ψέματα για τις προμήθειες, ψέματα για το καταστατικό της ομοσπονδίας, ψέματα ότι δεν έχει λάβει καμία οικονομική ενίσχυση από την ομοσπονδία.

      Η τροποποίηση του καταστατικού ψηφίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ, από όλα τα σωματεία που έλαβαν μέρος στην συγκεκριμένη Γ.Σ. ( και από αυτά που σήμερα βρίσκονται στην «αντιπολίτευση » ).

        Θα πρέπει το ιστορικό σωματείο το οποίο εκπροσωπεί, αφού ο ίδιος δεν έχει το θάρρος, με παρρησία να δηλώσει αν έλαβε ή όχι τα χρήματα που δικαιούταν για τις μετακινήσεις του σε αγώνες.

       Ο ηγέτης κ. Γέροντα ( αφού σαν τέτοιος παρουσιάζεστε, έστω και ίσος μεταξύ ίσων, όπως ισχυρίζεστε ), δεν αρκεί μόνο να έχει αθλητική ιστορία, να υπήρξε διακεκριμένος αθλητής ( αφού αυτή κατά κόρον προτάσσετε), αλλά και να γνωρίζει να διοικεί και το σπουδαιότερο να γνωρίζει  ότι αντιπαράθεση δεν γίνεται με ψεύδη και λάσπη κατά των «αντιπάλων» του , να αναγνωρίζει τα λάθη του, αλλά και το σπουδαιότερο να ζητά συγγνώμη, από όσους συκοφάντησε ή κατηγόρησε, έστω και από κακή πληροφόρηση.

       Αλλά κ. Γέροντα, φαίνεται ότι τα παραπάνω, είναι ψιλά γράμματα, σημασία έχει μόνο ο αντικειμενικός σας σκοπός, η «κατάληψη» της Ομοσπονδίας. Πλην  όμως, τα σωματεία και οι άνθρωποι της άρσης βαρών έχουν γνώση και θα πράξουν ανάλογα.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.