Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. Με το απόλυτο των...

    Blog

    Με το απόλυτο των ψήφων συνεχίζει το έργο της το ΔΣ της ΕΟΑΒ

    Με 29-0 ψήφους, τα είκοσι εννιά παρόντα σωματεία της Αρσης Βαρών παρείχαν ψήφο εμπιστοσύνης στο Πρόεδρο του αθλήματος Πύρρο Δήμα και στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΑΒ ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους.
    Η έκτακτη ΓΣ που ολοκληρώθηκε σε διάστημα μόλις μιας ώρας είχε και εορταστικό χαρακτήρα με την βράβευση του Χρήστου Ιακώβου από τον Πρόεδρο Πύρρο Δήμα και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΑΒ, για την τεράστια προσφορά του στο άθλημα των δυνατών. Επίσης βραβεύτηκε κι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Αρσης Βαρών Παύλος Σαλτσίδης
    «Το άθλημα μας δεν ξεχνάει ούτε και θα ξεχάσει όλους αυτούς που πρόσφεραν τα μέγιστα για τις επιτυχίες και την ανάπτυξη του.» τόνισε ο Πύρρος Δήμας αμέσως μετά τη λήξη της Γενικής Συνέλευσης.
    Από την πλευρά του ο Χρήστος Ιακώβου μετά τη βράβευσή του δήλωσε φανερά συγκινημένος: «Εγώ είχα 20 παιδιά κάθε μέρα ήμουν μαζί τους για 7- 8 μήνες το χρόνο. Ο Πύρρος και οι αθλητές μου ήταν τα δικά μου παιδιά. Η Αρση Βαρών μας χρειάζεται όλους. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε προσωπικά μεταξύ μας. Πρέπει όλοι ενωμένοι να βοηθήσουμε το άθλημα να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει»

    Η ΕΟΑΒ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.