Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. Μεγάλη επιτυχία στην πρώτη...

    Blog

    Μεγάλη επιτυχία στην πρώτη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος

    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων, την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πυλαίας, Θεσσαλονίκης.

    Οι 220 συμμετέχοντες, νέοι αθλητές και αθλήτριες, «έδειξαν τη δύναμη τους» και εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους, τους παρευρισκόμενους.

    Ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΑΒ, κ. Προκοπίδης κατά τον χαιρετισμό του εξήγησε πως η διοργάνωση είναι μια από τις κορυφαίες της Ομοσπονδίας για το 2016 και ιδιαίτερα σημαντική για το μέλλον του αθλήματος ενώ ο κ. Βαλασιάδης , πρόεδρος της ΕΟΑΒ ευχαρίστησε την Ελληνικός Χρυσός και την Cosmote, καθώς και τους υποστηρικτές χορηγούς της διοργάνωσης, αφού όπως τόνισε, δεν θα ήταν δυνατή η υλοποίηση της χωρίς τη στήριξη τους.

    Στη συνέχεια, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και Ολυμπιονίκης, Βούλα Πατουλίδου εξήγησε γιατί η συμμετοχή των παιδιών και των εφήβων στο άθλημα είναι νίκη, είτε τελικά καταφέρουν το στόχο είτε όχι, και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

    Από την μεριά του o υπεύθυνος επικοινωνίας της Ελληνικός Χρυσός Κώστας Γεωργαντζής σχολίασε: «Με αυτή την χορηγία ενισχύουμε το κοινωνικό μας έργο, φέρνοντας τις αξίες του αθλητισμού κοντά στη Νεολαία»

    Οι αγώνες ανά κατηγορία θα συνεχιστούν στο ΔΑΚ Πυλαίας Σάββατο 23 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 24.

    Η Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών θα ήθελε να ευχαριστήσει για την στήριξή, τους Εθνικούς Χορηγούς της: Ελληνικός Χρυσός, Cosmote και τους Υποστηρικτές Χορηγούς: Adidas και Πίνδος. Πολύτιμος συμπαραστάτης της διοργάνωσης είναι ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.