Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. Μαριανάκης: «Ενα καλό πλασάρισμα...

    Blog

    Μαριανάκης: «Ενα καλό πλασάρισμα στο Ευρωπαϊκό, για την κόρη μου»

    Μαριανάκης

     

    Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Αρσης Βαρών πλησιάζει (3-11 Απριλίου) και η Ελλάδα θα συμμετάσχει με πέντε αθλητές. Μία διοργάνωση ιδιαίτερα σημαντική, καθώς τρεις διεθνείς θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο Μανώλης Μαριανάκης θα φορέσει το εθνόσημο σε μία μεγάλη διοργάνωση μετά από 4 χρόνια κι όπως είναι φυσικό ανυπομονεί. Το… κοπέλι, έγινε πρόσφατα πατέρας και στοχεύει σε ένα καλό πλασάρισμα για να το αφιερώσει στην κόρη του.

    Παράλληλα ο Μανώλης Μαριανάκης ευελπιστεί ότι η Ελλάδα θα πανηγυρίσει τρεις Ολυμπιακές προκρίσεις κι εύχεται στους συναθλητές του καλή επιτυχία!

     

    Μανώλη ποιοι είναι οι στόχοι σου για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα;

    «Σε κάθε αγώνα ο μεγάλος στόχος είναι να καταφέρεις να πιάσεις την απόδοση που κάνεις στην προπόνηση. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Εθνική και θα προσπαθήσω να πάρω ένα καλό πλασάρισμα».

    Επιστρέφεις στην Εθνική μετά από 4 χρόνια είναι σημαντικό αυτό για σένα;

    «Είναι σημαντικό και είμαι συγκινημένος. Γι αυτή τη συμμετοχή προσπαθώ από το 2018. Είμαι πολύ χαρούμενος και πραγματικά είναι ξεχωριστή στιγμή όταν φοράς το εθνόσημο στο στήθος. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι μια δικαίωση των προσπαθειών μου».

    Ωστόσο το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αυτό θα είναι διαφορετικό για σένα, καθώς είναι το πρώτο σου ως… πατέρας!

    «Η γέννηση της κόρης μου, έχει φέρει μεγάλη χαρά στην οικογένειά μας. Όλα αυτά που ζούμε είναι πρωτόγνωρα. Τα συναισθήματα που νιώθουμε είναι μοναδικά. Σίγουρα ο αγώνας αυτός θα είναι ξεχωριστός για πολλούς λόγους. Θα είναι η πρώτη φορά που θα φύγω μέρες μακριά από την οικογένειά μου. Όπως είναι φυσικό η προσπάθειά μου θα είναι αφιερωμένη στην κόρη μου. Είναι σημαντικό πάντως να βλέπουν τα παιδιά ότι οι γονείς έχουν στόχους και τους υλοποιούν. Το δικό μου το παιδί είναι πολύ μικρό, αλλά αυτό νομίζω ότι πρέπει να είναι το παράδειγμα για όλους εμάς τους γονείς».

    Στην εποχή του κορονοϊού πόσο δύσκολο είναι να κάνει πρωταθλητισμό και πόσο έχει επηρεάσει την Αρση Βαρών;

    «Εχει επηρεάσει όλο τον αθλητισμό, όχι μόνο την Αρση Βαρών. Είναι πολύ δύσκολο σε όλους τους τομείς. Ακόμη κι όταν δεν μπορείς να δεις ένα γυμναστήριο γεμάτο σε επηρεάζει. Με αυτές τις συνθήκες θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πετύχουμε τους στόχους μας».

    Προσωπικά μπορεί να μην διεκδικείς την πρόκριση, αλλά τρεις συναθλητές, φίλοι και κουμπάροι (σ.σ. ο Θοδωρής Ιακωβίδης θα του βαφτίσει το παιδί), θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες…

    «Ελπίζω να είμαστε τυχεροί και να πάρουμε τρεις προκρίσεις. Να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί αυτή την επιτυχία. Με τον Θοδωρή θα βρεθούμε για πρώτη φορά αντίπαλοι στην  ίδια κατηγορία και ελπίζω να είναι και η τυχερή. Ευχή όλων είναι να δούμε Ελληνες αρσιβαρίστες στο Τόκιο. Τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα!»

     

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.