Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. Μέλος του ΑΣ Άρης...

    Blog

    Μέλος του ΑΣ Άρης ο Πύρρος Δήμας

    Επίσημα μέλος του ΑΣ Αρης είναι από ο Πύρρος Δήμας. Ο τρεις φορές χρυσός και μια χάλκινος Ολυμπιονίκης της Αρσης Βαρών και Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών, βρέθηκε στα γραφεία του Ερασιτέχνη  Αρη και έγινε μέλος του συλλόγου.

    Οι “κίτρινοι” γνωστοποίησαν το γεγονός αναφέροντας σε ανακοίνωσή τους:

    “Ο Α.Σ. Αρης απαριθμεί, πλέον, χιλιάδες ενεργά και τακτοποιημένα μέλη. Και από την Πέμπτη 25/2, έχει στις τάξεις του ακόμα ένα, ιδιαίτερα εκλεκτό.
    Ο λόγος για τον Πύρρο Δήμα. Ο τρεις φορές χρυσός και μία χάλκινος Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές όλων των εποχών και εκ των μεγαλύτερων αρσιβαριστών στην παγκόσμια ιστορία του αθλήματος, είναι πλέον μέλος του Α.Σ. Αρης.

    Ο Πύρρος Δήμας έγραψε με χρυσά γράμματα την ιστορία της Άρσης Βαρών, με μύριους τίτλους, ευρωπαϊκού, παγκόσμιου και Ολυμπιακού επιπέδου, στο παλμαρέ του. Είναι ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, ενώ πλέον διεκδικεί την προεδρία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών (IWF).

    Από σήμερα (25/2/21) είναι μέλος του Α.Σ. Αρης, μεγαλώνοντας την οικογένεια του συλλόγου και προσδίδοντας κύρος παγκοσμίου επιπέδου στην προσπάθεια που συντελείται για την περαιτέρω γιγάντωσή του”.

    Screenshot_1-36

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.