Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. Ιακωβίδης στο ΚΑΡ: «Είμαι...

    Blog

    Ιακωβίδης στο ΚΑΡ: «Είμαι χαρούμενος για το Πανελλήνιο ρεκόρ»

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν την Αρση Βαρών είχαν οι σπουδαστές του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ, καθώς σήμερα τους επισκέφτηκε ο Θοδωρής Ιακωβίδης. Ο Ελληνας πρωταθλητής, που ήταν και ο μοναδικός που εκπροσώπησε την χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, φιλοξενήθηκε από το δημοσιογράφο Αλκη Τσαβδαρά και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους σπουδαστές για το άθλημα των δυνατών.

    Για περίπου μια ώρα «ανέκριναν» τον Ιακωβίδη και ήθελαν να μάθουν για το άθλημα που έχει προσφέρει στην Ελλάδα αμέτρητες χαρές. Το ενδιαφέρον που έδειξαν για τον Ελληνα πρωταθλητή ήταν πολύ μεγάλο και η συζήτηση ήταν εφ’ όλης της ύλης. Ο Ιακωβίδης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Τουρκμενιστάν και το Πανελλήνιο ρεκόρ που σημείωσε: «Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Στην προετοιμασία είχα πολλούς τραυματισμούς. Εκανα την χειρότερη προετοιμασία μου πριν από αγώνες. Επομένως και μόνο που κατάφερα να συμμετάσχω είμαι ευχαριστημένος. Από την άλλη, όπως είναι λογικό οι επιδόσεις μου δεν ήταν οι καλύτερες, παρόλα αυτά χαίρομαι που πέτυχα το Πανελλήνιο ρεκόρ, στις νέες κατηγορίες».
    Οσον αφορά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει τέλος του μήνα επεσήμανε: «Δυστυχώς δεν μπορώ να οριοθετήσω τους στόχους μου. Ο τραυματισμός στο γόνατο με έχει αφήσει πίσω και με βάση την αγωνιστική μου εικόνα, αυτή την στιγμή δεν θα μπω σε όλες τις προσπάθειες», κατέληξε ο Ιακωβίδης.
    iak iak1 iak2 iak3
    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.