Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. «Θετικό το 1ο δείγμα...

    Blog

    «Θετικό το 1ο δείγμα αθλητή που δεν είναι μέλος της Εθνικής ομάδας»

    Η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, με αίσθημα ευθύνης και μετά την γνωστοποίηση θετικού δείγματος σε αθλητή του αθλήματος, μετά από έλεγχο της WADA, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, ότι  πρόκειται για μεμονωμένο αθλητή και όχι μέλος της Εθνικής Ομάδας.

    Ο συγκεκριμένος αθλητής αρχικά είχε συμπεριληφθεί στην προκαταρκτική ομάδα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών(Μόσχα – Απρίλιος /2020) αλλά δεν συμμετείχε με δική του ευθύνη σε προγραμματισμένο έλεγχο ντόπιγκ (Φεβρουάριος /2020) και αποκλείστηκε από όλα τα κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων. Από τότε γυμνάζεται με ευθύνη του Σωματείου του και του Σωματειακού του Προπονητή.

    Το Δ.Σ. της Ε.Ο.Α.Β. καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια, για να προστατεύσει και να διαφυλάξει το άθλημα, σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία. Δίνει καθημερινά ένα σκληρό αγώνα και ζητά από όλους τους φορείς του αθλήματος, να συ στρατευτούν σε αυτή την κοινή προσπάθεια.

    Δυστυχώς όμως, κάποιοι άνθρωποι του αθλήματος(προπονητές- όψιμοι παράγοντες κ.α.), που αυτοαποκαλούνται και “διασώστες” της Άρσης Βαρών, συνεχίζουν να προκαλούν ανεπανόρθωτη ζημιά στο χώρο με τις πράξεις και τις επιλογές τους και να θέτουν σε κίνδυνο την προσπάθεια της Ομοσπονδίας και των αθλητών, για συμμετοχή σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.