Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. Η Μεγαλόπολη αγκάλιασε την...

    Blog

    Η Μεγαλόπολη αγκάλιασε την Αρση Βαρών!

    Τετρακόσιοι μαθητές από τα σχολεία της Μεγαλόπολης και της Τρίπολης γνώρισαν από κοντά τα μυστικά του αθλήματος της Αρσης Βαρών σε μία εκδήλωση ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο της Μεγαλόπολης.

    Με ευθύνη της Ελληνικής ομοσπονδίας Αρσης Βαρών, οι Δημήτρης Βελλιανίτης καθηγητής ΤΕΦΑΑ, Χρήστος Τριφύλλης καθηγητής ΤΕΦΑΑ και προπονητής του Σπάρτακου Ιωαννίνων κι ο Ολυμπιονίκης Γιώργος Μαρκούλας δίδαξαν στα παιδιά τους βασικούς κανόνες του αθλήματος των δυνατών και διαφήμισαν με τον καλύτερο τρόπο το άθλημα, μία ημέρα πριν από το Πανελλήνιο Κύπελλο Επιλέκτων αθλητών και αθλητριών.

    Η πρώτη διοργάνωση της χρονιάς για την Αρση Βαρών, πραγματοποιείται στη Μεγαλόπολη με τη συνδιοργάνωση της ΔΕΗ υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Μεγαλόπολης και με χορηγούς αγώνων την ΜΟΡΕΑΣ ΑΕ και την κοινοπραξίας Μορέας

    Σήμερα, Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου. Ολοι οι φορείς υποδέχτηκαν με θέρμη την ΕΟΑΒ.

    «Αναγνωρίζουμε τη σπουδαιότητα, την αξία και τη σημασία της διοργάνωσης. Οι άνθρωποι της ΕΟΑΒ και της ΔΕΗ επέλεξαν τη Μεγαλόπολη για να διεξαχθεί το Κύπελλο Επιλέκτων και οι Μεγαλοπολίτες θα αγκαλιάσουν τη διοργάνωση. Η Αρση Βαρών μας έχει προσφέρει αμέτρητες χαρές και είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που είστε κοντά μας» τόνισε ο Δήμαρχος της Μεγαλόπολης κ. Διονύσης Παπαδόπουλος.

    Από τη μεριά του ο αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Σιδέρης επεσήμανε: «Από την πρώτη στιγμή αγκαλιάσαμε αυτό το γεγονός. Θέλω να καλωσορίσω τη διοργάνωση και πραγματικά είναι τιμή για μας. Η Ομοσπονδία της Αρσης Βαρών κάνει πραγματικό ένα μεγάλο βήμα για την αποκέντρωση του αθλήματος και εμείς θα στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια».

    Εκ μέρους της ομοσπονδίας μίλησε ο σύμβουλος μάρκετινγκ και επικοινωνίας κ. Γιώργος Ανατολίτης, ο οποίος ευχαρίστησε το Δήμο, την Περιφέρεια της Πελοποννήσου, καθώς και τη ΔΕΗ για την πολύτιμη βοήθειά τους. «Οι δράσεις της ομοσπονδίας είναι πολλές και θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω τη ΔΕΗ. Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς μας βοήθησε να κάνουμε αγώνες και να εξηγήσουμε στα παιδιά τι σημαίνει Αρση βαρών. Εκτός από τον πρωταθλητισμό τους δείχνουμε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμο Μεγαλόπολης την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την πολύτιμη στήριξη τους».

    Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από την ιστοσελίδα της ΕΟΑΒ και τις ιστοσελίδες: newsbeast.gr, in.gr, sportsland.gr, diatrofi.gr

    Στην ιστοσελίδα newsports.eu στην κατηγορία Δελτία Τύπου θα μπορέσετε να βρείτε φωτογραφίες από την Συνέντευξη Τύπου, καθώς και την παρουσία των μαθητών!

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.