Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Κεντρικη Σελιδα
    4. /
    5. Η επίσημη φωτογράφιση της...

    Blog

    Η επίσημη φωτογράφιση της ΕΟΑΒ για το Ρίο (photos)

    Ημέρα… χαλάρωσης ήταν η Τρίτη για την οικογένεια της Αρσης Βαρών. Στο κλειστό γυμναστήριο του Αγιου Κοσμά πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφιση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Με κεντρικό πρόσωπο τον Θοδωρή Ιακωβίδη που θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και μεγάλες δόξες του αθλήματος των δυνατών βρέθηκαν στον Αγιο Κοσμά φωτογραφήθηκαν και ευχήθηκαν στον 25χρονο πρωταθλητή, καλή επιτυχία.

    Πύρρος Δήμας, Βαλέριος Λεωνίδης, ο πρόεδρος της ΕΟΑΒ Δημήτρης Βαλασιάδης φρόντισαν με το δικό τους τρόπο να… χαλαρώσουν τον Ιακωβίδη και να τον βγάλουν από την… προπονητική του ρουτίνα.

    Ο Θοδωρής Ιακωβίδης ανέλυσε πως έζησε την… φωτογράφιση, καθώς και τους στόχους του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο: «Αυτό που έζησα ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Δεν έχω συνηθίσει σε τέτοιου είδους φωτογραφίσεις και με βάζει στο κλίμα της μεγάλης γιορτής του Ρίο. Περιμένω με μεγάλη αγωνία να ξεκινήσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Θέλω να ζήσω την κάθε στιγμή και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θα προσπαθήσω να βελτιώσω τα ατομικά μου ρεκόρ»

    Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βαλέριος Λεωνίδης, με την εμπειρία του από πολλούς Ολυμπιακούς Αγώνες που έχει συμμετάσχει σκιαγράφησε τους στόχους του Ιακωβίδη: «Στόχος του Ιακωβίδη, αλλά κι εμένα είναι να πιάσει τα ρεκόρ του. Αν καταφέρει να σηκώσει στο σύνολο 353κ. που είναι το ρεκόρ του, θα τα πάει πάρα πολύ καλά. Τώρα τι θέση θα τερματίσει δεν το γνωρίζουμε. Όταν ήμουν κι εγώ αθλητής δεν κυνηγούσα τη θέση, αλλά την προσωπική μου επίδοση. Αν σηκώσει τα κιλά που μπορεί θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος»

    O πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών Δημήτρης Βαλασιάδης σχολίασε: “Σε λίγες μέρες, με τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων ΡΙΟ 2016 , κλείνει ακόμα ένας ολυμπιακός κύκλος για το άθλημα μας με την συμμετοχή σε αυτούς του αθλητή μας Θοδωρή Ιακωβίδη. Του μεταφέρω τις ευχές  των μελών του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας αλλά και όλης της «οικογένειας» της Ελληνικής Άρσης Βαρών με την ελπίδα ότι θα αποτελέσουν αυτές την πρόσθετη δύναμη που απαιτείται  στον δύσκολο αγώνα του για διάκριση.  Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός ΑΕ της οποίας η στήριξη και η χορηγία υπήρξε καταλυτική την χρονιά που μας πέρασε για την λειτουργία μας και  προσβλέπουμε στην συνέχιση της. Τέλος θέλω για μια ακόμα φορά να ευχηθώ στο Θοδωρή καλή επιτυχία και να βιώσει όσο πιο έντονα μπορεί την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

    Τέλος ο τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας τόνισε: «Εύχομαι στον Θοδωρή καλή επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πάνω από όλα, όμως, του εύχομαι να απολαύσει τους Αγώνες, γιατί είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχει και είναι μία μοναδική εμπειρία. Το γεγονός ότι η χώρα μας θα έχει εκπρόσωπο στο Ρίο είναι πολύ σημαντικό κι ελπίζω να δώσει τον καλύτερό του εαυτό».

    Οι φωτογραφίες που τράβηξε το πρακτορείο newsports.eu για λογαριασμό της ομοσπονδίας

      A117

    A104A123 A130 A134A103 A136 A140

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.