Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Επικαιροτητα
    4. /
    5. Δικαίωση του ΔΣ της...

    Blog

    Δικαίωση του ΔΣ της Ε.Ο.Α.Β

    H Ελληνική Δικαιοσύνη δικαίωσε τον πρώην Πρόεδρο και σήμερα  μέλος της Ε.Ο.Α.Β. Πύρρο Δήμα μαζί με  το  Δ.Σ. της Ε.Ο.Α.Β.  απορρίπτοντας την αίτηση μεμονωμένων σωματείων για διορισμό προσωρινής διοίκησης. Συγκεκριμένα το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου με την απόφαση του 880/2015 απέρριψε την αίτηση των σωματείων «Ατλας Ν. Ιωνίας», «Π.Α.Κ. Χαλανδρίου» και «Μαρούσι 2004» και τα καταδίκασε να καταβάλλουν τα δικαστικά έξοδα.

    Η απόφαση της Ελληνικής δικαιοσύνης ήταν συνέχεια και των αποφάσεων τριών Γενικών συνελεύσεων της Ε.Ο.Α.Β. στις οποίες τα σωματεία επικύρωσαν ομόφωνα τις αποφάσεις του Διοικητικού της Συμβουλίου.

    Το Δ.Σ. της Ε.Ο.Α.Β. θεωρεί ότι με την απόφαση αυτή καταδικάζονται οριστικά  οι ενέργειες   προσώπων  προσκολλημένων  σε νοοτροπίες προηγουμένων δεκαετιών και  δικαιώνεται  η δική της προσπάθεια σε μια εξαιρετικά δύσκολη για τον αθλητισμό και την άρση βαρών εποχή.

    Μετά από την απόφαση της Ελληνικής δικαιοσύνης στόχος του Δ.Σ. της Ε.Ο.Α.Β. είναι να υπάρξει  η μεγαλύτερη δυνατή συνεργασία και ενότητα στο χώρο της άρσης βαρών με μοναδικό σκοπό την συνέχιση της προσφοράς του αθλήματος στον Ελληνικό Αθλητισμό και την νεολαία.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.