Εγγραφείτε
Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

    Κοινωνικά Δίκτυα:

    Top
    1. ΑΡΧΙΚΗ
    2. /
    3. Συλλογοι
    4. /
    5. Α.Σ «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ»

    Blog

    Α.Σ «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ»

    Ο Α.Σ «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2014 με κίνητρο την αγάπη προς το άθλημα της άρσης βαρών από γονείς και φίλους του αθλήματος.

    Προπονήτρια του συλλόγου μας είναι η Ακτύπη Αναστασία, η οποία βρίσκεται στο χώρο της άρσης βαρών από το 1989. Έχει κατακτήσει  πανελλήνιες νίκες καθώς επίσης την 4η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μάτζεστερ της Αγγλίας και την 7η στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην ίδια διοργάνωση και αποτελούσε μέλος της γυναικείας εθνικής ομάδας άρσης βαρών επί σειρά ετών. Επιπλέον είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στην άρση βαρών και επιδιώκει συνεχώς να επιμορφώνεται πάνω σε νέες τεχνικές του αθλήματος.

    Στον Σύλλογο μας γυμνάζονται άτομα ηλικίας από 13 ετών εώς …… και δίνεται πολύ μεγάλη έμφαση στη σωστή αθλητική παιδεία, στο ήθος και στην αξιοπρέπεια, καλλιεργώντας παράλληλα στους αθλητές μας την αυτοσυγκέντρωση, την πειθαρχία και τελικά την αυτογνωσία.

    Ήδη από το 2015, οι αθλητές του Συλλόγου μας έχουν κατακτήσει πρώτες θέσεις σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και διεκδικούμε συνεχώς να λαμβάνουμε μέρος σε όσους αγώνες διοργανώνονται.

    Σαν σύλλογος στοχεύουμε στην ανταπόκριση αθλητών και μικρότερης ηλικιακής ομάδας ώστε το άθλημά που όλοι αγαπάμε να γίνει ευρύτερα αποδεκτό.

    Πλήρες Όνομα: ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ

    «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ»

    Διεύθυνση:         ΠΕΛΛΗΣ 70& Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

    (ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ 5ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ- ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΤΡΙΦΩΝΑ)

    Τηλέφωνα: 6976654804- 2109359128-2109750048
    Πρόεδρος:

    Γραμματέας

    ΑΚΤΥΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

     

    E-mail:

    natasa.aktipi@gmail.com
    Post Tags:
    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.