Μεγάλη επιτυχία στην πρώτη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων, την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πυλαίας, Θεσσαλονίκης.

Οι 220 συμμετέχοντες, νέοι αθλητές και αθλήτριες, «έδειξαν τη δύναμη τους» και εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους, τους παρευρισκόμενους.

Ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΑΒ, κ. Προκοπίδης κατά τον χαιρετισμό του εξήγησε πως η διοργάνωση είναι μια από τις κορυφαίες της Ομοσπονδίας για το 2016 και ιδιαίτερα σημαντική για το μέλλον του αθλήματος ενώ ο κ. Βαλασιάδης , πρόεδρος της ΕΟΑΒ ευχαρίστησε την Ελληνικός Χρυσός και την Cosmote, καθώς και τους υποστηρικτές χορηγούς της διοργάνωσης, αφού όπως τόνισε, δεν θα ήταν δυνατή η υλοποίηση της χωρίς τη στήριξη τους.

Στη συνέχεια, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και Ολυμπιονίκης, Βούλα Πατουλίδου εξήγησε γιατί η συμμετοχή των παιδιών και των εφήβων στο άθλημα είναι νίκη, είτε τελικά καταφέρουν το στόχο είτε όχι, και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Από την μεριά του o υπεύθυνος επικοινωνίας της Ελληνικός Χρυσός Κώστας Γεωργαντζής σχολίασε: «Με αυτή την χορηγία ενισχύουμε το κοινωνικό μας έργο, φέρνοντας τις αξίες του αθλητισμού κοντά στη Νεολαία»

Οι αγώνες ανά κατηγορία θα συνεχιστούν στο ΔΑΚ Πυλαίας Σάββατο 23 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 24.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών θα ήθελε να ευχαριστήσει για την στήριξή, τους Εθνικούς Χορηγούς της: Ελληνικός Χρυσός, Cosmote και τους Υποστηρικτές Χορηγούς: Adidas και Πίνδος. Πολύτιμος συμπαραστάτης της διοργάνωσης είναι ο Δήμος Πυλαίας – ΧορτιάτηΣχετικά Θέματα
 • Πίσω από το ηρωικό χάλκινο του Πύρρου Δήμα με ένα χέρι και πόδι
  Πίσω από το ηρωικό...
 • Αντίο φίλε Γιώργο
  Αντίο φίλε Γιώργο
 • Συνεχίζεται η οικογενειακή παράδοση για 3η γενιά!
  Συνεχίζεται η...
 • Τα φώτα στο διεθνές Μεσογειακό Open Masters 
  Τα φώτα στο διεθνές...